Shop
Your Cart

Excellent

Karšu maki

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek piedāvāti Chopard un S.T.Dupont karšu maki, ko izgatavo kvalificēti meistari no augstākās ādas kvalitātes un kas atspoguļo tradīcijas un bagātīgo mantojumu. Izvēlieties sev iecienītāku karšu maku no mūsu kolekcijas.

Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Bordo Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Kompakts un smalks, šis ādas karšu maci..
180,00€
Bez nodokļa:148,76€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Zils Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Kompakts un elegants, Classic karšu maks..
189,00€
Bez nodokļa:156,20€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Brūns Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Kompakts un elegants, Classic karšu mak..
189,00€
Bez nodokļa:156,20€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico, Zils Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Ar šo kompakto vizītkaršu turētāju ..
156,00€
Bez nodokļa:128,93€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico Zils Ar šo eleganto un kompakto karšu maku, kas lieliski iekļaujas kabatā, Jūs varat parādīt savu eleganci, lai kur Jūs dotos. Šī karšu maka zilā teļa āda ar apdruku iemieso klasiskā stila kvintesenci. Artikuls: 95012-0256 Karšu maki Chopard Krāsa: Zils Materiāls: Teļa ..
156,00€
Bez nodokļa:128,93€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico Large Brūnas ādas karšu maks IL Classico Large ir moderna un kompakta alternatīva tradicionālajam makam. Astoņi nodalījumi kartēm un banknošu nodalījums ļaus visu nepieciešamo turēt pie rokas, nepiepildot kabatas. Iespaidīgais dizains un izstrādājuma smalkums ir tas, kāpēc to..
160,00€
Bez nodokļa:132,23€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico Navy Blue with Zipped Pocket Šo īpaši ērto karšu maku ar 1 nodalījumu ar rāvējslēdzēju raksturo neparasta daudzpusība. Kontrasts starp teļādu, klasiski mierīgā, tumši zilā krāsā, un rāvējslēdzēju, ar pallādija pārklājumu, sniedz aksesuāram izsmalcinātību. 8 nodalījumi kart..
245,00€
Bez nodokļa:202,48€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico Brown with Zipped Pocket Šo īpaši ērto karšu maku ar 1 nodalījumu, ar rāvējslēdzēju raksturo neparasta daudzpusība. Kontrasts starp teļādu, klasiski brūnā krāsā, un rāvējslēdzēju, ar pallādija pārklājumu, sniedz aksesuāram izsmalcinātību. 8 nodalījumi kartēm 1 nodalījums ..
245,00€
Bez nodokļa:202,48€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico / Classic Racing Small Ar šo kompakto karšu maku kabatā Jūs esat elegants jebkuros apstākļos! Izgatavots no mīkstas teļādas brūnā krāsā, šis aksesuārs ir klasiskā stila piemērs. Artikuls: 95012-0096 Karšu maks Chopard Krāsa: Brūns Iekšējais nodalījums: 5 nodalījumi ka..
145,00€
Bez nodokļa:119,83€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Blue Calfskin Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām aksesuāros. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Šis kompaktais un e..
185,00€
Bez nodokļa:152,89€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Zils Ar elegantu, kompaktu karšu maku, kas viegli iekļaujas kabatā, Jūs varat parādīt savu stila izjūtu, lai kur Jūs dotos. Zils, rūpīgi izstrādāts maks no graudainas teļādas - ir klasiskā stila kvintesence. Artikuls: 95012-0359 Maki Chopard Krāsa: Zils Materiāls: Teļa ād..
165,00€
Bez nodokļa:136,36€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Kamieļu krāsa Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šis kompaktais un elegantais karšu turētājs vi..
180,00€
Bez nodokļa:148,76€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Melns Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šis kompaktais un elegantais karšu maks viegli ietilpst k..
170,00€
Bez nodokļa:140,50€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Camel Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šis kompaktais un elegantais karšu turētājs viegli ietilp..
170,00€
Bez nodokļa:140,50€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Violets Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Šis kompaktais un ..
175,00€
Bez nodokļa:144,63€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Melns Ar elegantu, kompaktu karšu maku, kas viegli ietilpst kabatā, Jūs varat parādīt savu stila izjūtu, lai kur Jūs dotos. Melns, rūpīgi izstrādāts maks no teļādas ar apdruku - ir klasiskā stila kvintesence. Artikuls: 95012-0382 Karšu maki Chopard Krāsa: Melns Materiāls:..
160,00€
Bez nodokļa:132,23€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Komplekts PIX Blue ar Meisterstück Pocket Holder 6cc Blue Komplektā ietilpst PIX Blue Rollerball un Meisterstück Pocket Holder 6cc zilā krāsā. Rollerbumba ir izgatavota no pulētiem dārgakmeņiem, un tai ir platīna pārklājuma piederumi. Cepures augšdaļa ir vainagota ar baltu Mon..
480,00€
Bez nodokļa:396,69€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Komplekts Meisterstück ar rozā zeltu pārklāta klasiska pildspalva un vizītkaršu turētājs ar ieliktni Komplektā ietilpst Montblanc Meisterstück classic ar rožu zeltu pārklāts rollerbols un Meisterstück vizītkaršu turētājs ar ieliktni. Vāciņš un muca ir izgatavoti no melniem dār..
685,00€
Bez nodokļa:566,12€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Line D Melns Šim vizītkaršu makam ir mūžīgs kompakts dizains, kas izgatavots no melnas gludas ādas. Tam ir māla nodalījums un divi karšu nodalījumi. Maku rotā reljefains logotips uz ādas. Artikuls: 180013 Karšu maks S.T.Dupont Krāsa: Melna Materiāls: Tēļa āda Iekšējais nodalījums: 2 k..
220,00€
Bez nodokļa:181,82€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Firehead Melns Šis praktiskais un elegantais karšu maks viegli ietilps jūsu kabatā. Tajā ir 6 karšu nodalījumi un centrālajā kabatā ir vieta jūsu kredītkartēm, biļetēm un vizītkartēm. Izgatavots no ādas ar uguns printu, tas ir veltījums ugunsdzēsības alķīmijas simbolam - ugunij. Visie..
180,00€
Bez nodokļa:148,76€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Firehead Zils Šajā pilngraudu reljefā teļa ādas makā un karšu turētājā ir zils uguns punkta motīvs. Tajā ietilpst: - 5 karšu sloti, - 1 monētu nodalījums ar rāvējslēdzēju, - 1 plakana kabata rēķiniem un čekiem. Visi Néo kapsulu kolekcijas produkti ir sertificēti. Artikuls: 161613 Karš..
240,00€
Bez nodokļa:198,35€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Neo Capsule Melns Šajā pilngraudu teļa ādas makā un karšu turētājā ietilpst: - 4 karšu sloti, - 1 nodalījums ar rāvējslēdzēju monētām, - 1 plakana kabata rēķiniem un čekiem. Visi Néo kapsulu kolekcijas produkti ir sertificēti LWG. Artikuls: 180227 Karšu maks S.T.Dupont Materiāls: piln..
240,00€
Bez nodokļa:198,35€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Neo capsule Melna teļa āda Šis izcilais kredītkaršu maks, no melnas graudainas teļa ādas, viegli ietilps Jūsu kabatā. Tājā ir 6 karšu nodalījumi un centrālajā kabatā ir vieta Jūsu kartēm, biļetēm un vizītkartēm. Visi Néo Capsule kolekcijas produkti ir LWG sertificēti. Leather Worki..
180,00€
Bez nodokļa:148,76€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks un ID kartes maks S.T.Dupont Line D, Melns Šis ID kartes maks ir elegants maks ar vairākiem karšu nodalījumiem un nodalījumiem ID dokumentu glabāšanai. Gluda melna āda padara to par mūžīgu nepieciešamo aksesuāru. - 4 karšu nodalījumi - 2 nodalījumi personu apliecinošiem dokumentiem - 2 sānu..
210,00€
Bez nodokļa:173,55€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Dandy Melns Šī jaunā tradicionālā kredītkaršu maka versija ir izgatavota no teļa ādas ar krokodila printu. Šī aksesuāra košumu pasvītro simboliskas krāsas (balta, sarkana un zila), ka arī S.T.Dupont zīmes pallādija apdare. Maku rotā reljefains logotips. Artikuls: 180068 Karšu ma..
170,00€
Bez nodokļa:140,50€
Zīmols: S.T.DUPONT
Karšu maks S.T.Dupont Line D Melns Izgatavots no gludas melnas ādas, šim klasiskajam kredītkaršu makam ir seši karšu nodalījumi. Tā mūžīgais stils ir veidots tā, lai tas kalpotu gadiem ilgi. - 6 karšu nodalījumi - 1 galvenais nodalījums - Reljefs logotips Par godu kompānijas 140. gadadienai S.T.Dup..
130,00€
Bez nodokļa:107,44€
Rāda 26 no 26 (Kopā lapu - 1)