Shop
Your Cart

Excellent

Atslēgu piekariņi & maki

Zīmols: MONTBLANC
Atslēgu maks Montblanс Meisterstuck Melns Meisterstück atslēgu maciņš ar četriem karšu nodalījumiem ir izgatavots no jaunas dziļi spīdīgas melnas ādas. Tā jaunais tīri ģeometriskais dizains uzlabo funkcionalitātes būtību ar vairākām karšu nodalījumiem, rāvējslēdzēja kabatu un āķi. Šo somiņu var ērti nēsāt ..
320,00€
Bez nodokļa:264,46€
Zīmols: CHOPARD
Atslēgu piekariņš Chopard Classic Zaļa teļa āda un sudrabakrāsas metāls Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Vienkāršais un elegant..
325,00€
Bez nodokļa:268,60€
Zīmols: CHOPARD
Atslēgu piekariņš Chopard Classic Melnais Kaučuks un sudraba krāsas metāls Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šis diskrētais, ele..
340,00€
Bez nodokļa:280,99€
Zīmols: CHOPARD
Atslēgu piekariņš Chopard Classic Sarkans Kaučuks un sudraba krāsas metāls Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šis diskrētais, ele..
340,00€
Bez nodokļa:280,99€
Zīmols: S.T.DUPONT
Atslēgu piekariņš S.T.Dupont Nerūsejošais tērauds Šis pārsteidzošais nerūsējošā tērauda atslēgu piekariņš ir stilīgs aksesuārs, lai sakārtotu džentlmeņu atslēgas, un tam ir mūsdienīgs rāvējslēdzēja dizains. Artikuls: 003041 Atslēgu piekariņi S.T.Dupont Materiāls: Nerūsejošais tērauds..
115,00€
Bez nodokļa:95,04€
Zīmols: S.T.DUPONT
Atslēgu piekariņš S.T.Dupont Firehead Melns Šis elegantais atslēgas piekariņš ir iedvesmots no šķiltavām, un tam ir pallādija plāksne un reljefainas ādas elements. Visiem Firehead kolekcijas produktiem ir LWG sertifikāts. Leather Working Group (LWG) ir "zīmolu, mazumtirgotāju, produktu ražotāju, ādas ražotā..
170,00€
Bez nodokļa:140,50€
Rāda 7 no 7 (Kopā lapu - 1)