Shop
Your Cart

Excellent

Biznesa somas

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek piedāvātas augstas kvalitātes Chopard un S.T.Dupont biznesa somas. Somas paredzētas plašam klientu lokam: sākot no jauniem darījumu cilvēkiem, kuri nēsā tikai nepieciešamās lietas, līdz klientiem, kuri dod priekšroku klasiskiem, ietilpīgiem aksesuāriem. Izvēlieties iecienītāku biznesa somu no mūsu kolekcijas.

Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Classic ar Rāvējslēdzi, Zila Classic somai no zilas teļa ādās ir lakonisks dizains un mūžīga elegance. Soma ar rāvējslēdzēju ir plaši atverama, lai atvieglotu tās lietošanu. Lieliski piemērota planšetdatoram, datoram vai svarīgiem dokumentiem. To var nēsāt rokā vai, pateicoties īpaši plānajam fo..
635,00€
Bez nodokļa:524,79€
Zīmols: CHOPARD
Dokumentu soma Chopard Classic with Palladium finish Neliela dokumentu soma Classic ir izgatavota no greznas melnas teļādas, kuras skaistumu pastiprina metāliskās detaļas ar matēta pallādija pārklājumu. Šis universālais aksesuārs apvieno smalkas minimālisma dizaina līnijas ar gludu furnitūru un eleganti pa..
1 530,00€
Bez nodokļa:1 264,46€
Zīmols: CHOPARD
Dokumentu soma Chopard Classic with Palladium finish Neliela dokumentu soma Classic ir izgatavota no greznas brūnas teļādas, kuras skaistumu pastiprina metāliskās detaļas ar matēta pallādija parklājumu. Šis universālais aksesuārs, apvieno smalkas minimālisma dizaina līnijas ar gludu furnitūru un eleganti pap..
1 650,00€
Bez nodokļa:1 363,64€
Zīmols: CHOPARD
Dokumentu soma Chopard Classic with Palladium finish Neliela dokumentu soma Classic ir izgatavota no greznas, tumši zilas teļādas, ko skaistumu pastiprina metāliskās detaļas ar matēta pallādija pārklājumu. Šis universālais aksesuārs apvieno smalkas minimālisma dizaina līnijas ar gludu furnitūru un eleganti p..
1 600,00€
Bez nodokļa:1 322,31€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu soma S.T.Dupont Neo capsule ar Pallādija apdari Šai dokumentu somai, kas izgatavota no graudainas teļa ādas, ir skaistas abstraktas līnijas, un tā slēpj plašu interjeru: tajā var ievietot A4 formāta dokumentus, iPad vai klēpjdatoru, kā arī daudzas citas jūsu mantas. Soma aprīkota ar dubultu rāvējsl..
1 290,00€
Bez nodokļa:1 066,12€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu turētājs S.T.Dupont Neo Capsule Zils Neo kapsulas dokumentu turētājs. Graudaina teļa āda divu toņu tumši zilā un melnā krāsā. Plašs interjers: tajā var ievietot A4 formāta dokumentus, iPad vai klēpjdatoru, kā arī daudz citu priekšmetu. Visi produkti no graudainās Neo Capsule kolekcijas ir LWG serti..
1 300,00€
Bez nodokļa:1 074,38€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu soma S.T.Dupont Neo capsule ar Pallādija apdari Ideāls aksesuārs mūsdienu vīriešiem. Šo pilngraudu teļa ādas somu varat paņemt līdzi jebkur. Tā augstas kvalitātes graudainā āda, grafiskās līnijas un noņemamā siksna padara to gan praktisku, gan elegantu. Visas metāla daļas ar pallādija apdari. Vis..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu soma S.T.Dupont Neo capsule ar Pallādija apdari maza izmēra Maza un praktiska, ar daudziem nodalījumiem un noņemamu siksniņu, graudainā teļa ādas soma piešķir vīrišķīgajam tēlam nobeiguma pieskārienu. Visas metāla daļas ar pallādija apdari. Visiem Néo Capsule kolekcijas produktiem ir LWG sertifik..
690,00€
Bez nodokļa:570,25€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu mape S.T.Dupont Line D Melna Šī gludās ādas dokumentu mape, kas ir paredzēta biznesa ceļotājiem, ir mūžīgs un vienlaicīgi mūsdienīgs aksesuārs. Tas piedāvā praktisku lietu organizāciju, pateicoties iekšējam ieturētam dizainam un papildus kabatu ārpusē. Artikuls: 181006 Dokumentu mape S.T.Dupont K..
590,00€
Bez nodokļa:487,60€
Zīmols: S.T.DUPONT
Soma S.T.Dupont Firehead, Melna Šī ādas dokumentu soma ar reljefa printu godina alķīmisko uguns simbolu. Somai ir stilīgs izskats, un tā ir funkcionāla, pateicoties visiem tās nodalījumiem, tostarp nodalījumam klēpjdatoram ar izmēru līdz 14 collām. Visa Firehead kolekcijā izmantotā āda ir Leather Working Gr..
1 290,00€
Bez nodokļa:1 066,12€
Rāda 10 no 10 (Kopā lapu - 1)