Shop
Your Cart

Excellent

Lodīšu pildspalvas

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek prezentētas limitēto sēriju S.T.Dupont, Chopard lodīšu pildspalvas, kas uzsver tā īpašnieka individuālo stilu un var kalpot arī kā vērtīga dāvana Jūsu biznesa partnerim. Izvēlieties iecienītākos lodīšu pildspalvas no mūsu kolekcijas.

Lodīšu pildspalva Montblanc Frédéric Chopin
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Special Edition Donation Pen Homage to Frédéric Chopin Montblanc ziedojumu pildspalvu kolekcijā tiek godināti pasaulslaveni pēdējo desmitgažu klasiskās mūziķi. Ziedojumu pildspalva atbalsta rūpīgi atlasītus kultūras projektus, ziedojot 20 eiro par pildspalvu un 10 eiro par lodīš..
645,00€
Bez nodokļa:533,06€
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters Enzo Ferrari
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Special Edition Great Characters Enzo Ferrari 2021. gadā Monblāns godina vizionāru Enzo Ferrari: gan autosacīkšu braucējs, gan uzņēmējs nodibināja leģendāro Scuderia Ferrari un izveidoja globālu automobiļu impēriju, kuras nosaukums ir kļuvis par sinonīmu izcila kvalitāte, aizrau..
935,00€
Bez nodokļa:772,73€
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters Jimi Hendrix
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Special Edition Great Characters Jimi Hendrix 2022. gadā Monblāns godina vienu no slavenākajiem 20. gadsimta mūziķiem, kurš tiek plaši uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem elektriskajiem ģitāristiem populārās mūzikas vēsturē: Džimiju Hendriksu. Izgatavots no vērtīgiem sveķi..
935,00€
Bez nodokļa:772,73€
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters John F. Kennedy
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters John F. Kennedy, Special Edition, Burgundy Īpašā Džona F. Kenedija sērija godina vienas no mūsdienu vēstures leģendārākajām personībām piemiņu un ar neuzkrītošām detaļām pastāsta par Džona F. Kenedija dzīvi. Vērtīgo sveķu bordo krāsa atgādina slaveno Efeju līgas..
935,00€
Bez nodokļa:772,73€
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters John F. Kennedy
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters John F. Kennedy, Special Edition Pieminot vienu no izcilākajām mūsdienu vēstures figūrām, īpašais John F. Kennedy kolekcijas rakstāmrīks sniedz simboliskas atsauces uz Dž.F. Kenedija dzīvi izsmalcinātās dizaina detaļās. Vērtīgie, zilie sveķi simboliski attiecinā..
935,00€
Bez nodokļa:772,73€
Lodīšu pildspalva Montblanc Great Characters Muhammad Ali
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Special Edition Great Characters Muhammad Ali Tikai daži sportisti tiek svinēti un godināti kā trīskārtējais pasaules čempions smagajā svarā Muhameds Ali, kura leģendārie mirkļi sportā un pilsoņu tiesību aktīvismā padarīja viņu par vienu no ietekmīgākajiem sportistiem un humanit..
935,00€
Bez nodokļa:772,73€
Lodīšu pildspalva Montblanc Muses Maria Callas
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Special Edition Muses Maria Callas Montblanc Muses Maria Callas Special Edition ir veltīts vienam no harizmātiskākajiem 20. gadsimta soprāniem un novērtētajai stila ikonai. Ar savu talantu, kaislību un personību viņa iemiesoja noteiktu operas dīvas ideālu. Dažos no pasaules liel..
885,00€
Bez nodokļa:731,40€
Lodīšu pildspalva Montblanc Muses Marilyn Monroe
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Muses Marilyn Monroe Special Edition Merlina Monro (1926-1962) ir kļuvusi par amerikāņu kulta ikonu, kuru atpazīst visā pasaulē. Aktrisi uzskata par Lī Strasberga brīnumu un vienu no populārākajiem 1950. gadu seksa simboliem. Līdz pat šai dienai viņa turpina iedvesmot sievietes ..
885,00€
Bez nodokļa:731,40€
Lodīšu pildspalva Montblanc Muses Marilyn Monroe Pearl
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Muses Marilyn Monroe Special Edition Pearl Marilina Monro (1926 - 1962) kļuva par Amerikas kultūras ikonu, viņa tiek cildināta visā pasaulē. Aktrise bija viena no populārākajām sešdesmito gadu seksa simboliem. Līdz šai dienai viņa turpina iedvesmot sievietes visā pasaulē, kas no..
885,00€
Bez nodokļa:731,40€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Starwalker Spaceblue Doué Starwalker SpaceBlue skatās tālāk par planētu Zemi un pagriežas pret zvaigznēm un galaktiku. Šī jaunā Starwalker kolekcija piešķir jaunu izskatu sveķu mucai ar dizainu, kas atgādina Widmanstätten raksta sarežģītās struktūras, kas ir viens no hipnotiskāk..
545,00€
Bez nodokļa:450,41€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Starwalker Blackcosmos Precious Resin StarWalker kolekcija ir par pastaigu starp zvaigznēm. Tas ir par kosmosa un svešu galaktiku izpēti, par dalību vienā no noslēpumainākajiem un spēcīgākajiem cilvēces piedzīvojumiem: kosmosa izpētē. StarWalker BlackCosmos kolekcija attēlo te..
460,00€
Bez nodokļa:380,17€
Lodīšu pildspalva Montblanc Writers Edition Homage to Brothers Grimm
Limited Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Writers Edition Homage to Brothers Grimm Limited Edition "Reiz senos laikos..." Montblanc Writers Edition Homage to Brothers Grimm ir veltīts Jēkabam un Vilhelmam Grimmiem un cildina viņu darbu pie vācu un Eiropas tautas pasakām, kuru vidū ir dažas no slavenākajām pasakām, piemē..
985,00€
Bez nodokļa:814,05€
Lodīšu pildspalva Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson
Limited Edition
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson Limited Edition Robertam Luisam Stīvensonam, kurš dzimis Edinburgā, Skotijā, 1850. gadā, bija divas lielas vēlmes: pēc brīvības un pēc tam, lai novērstu uzmanību, iegrimstot citā pasaulē. Viņš sacerēja esejas un stāstus par ceļoju..
985,00€
Bez nodokļa:814,05€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Solitaire Midsize Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Solitaire vidēja izmēra lodīšu punkts, kas izgatavots no melni beicēta koka, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz J..
1 550,00€
Bez nodokļa:1 280,99€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Classique Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Classique lodīšu punkts, kas izgatavots no antracīta dārgakmeņu sveķiem, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz Jokohamu. Gal..
590,00€
Bez nodokļa:487,60€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Doué Classique Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Solitaire vidēja izmēra lodīšu punkts, kas izgatavots no melni beicēta koka, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz Joko..
1 030,00€
Bez nodokļa:851,24€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Midsize Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Vidēja izmēra lodīšu punkts, kas izgatavots no antracīta dārgmetāla sveķiem, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz Jokohamu. G..
620,00€
Bez nodokļa:512,40€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Komplekts Meisterstück Platinum-Coated Classique un Meisterstück Soft Grain Pocket 6cc Komplektā ietilpst Meisterstück ar platīna pārklājumu pārklāta Classique lodīšu pildspalva un Meisterstück Soft Grain Pocket 6cc. Rakstāminstrumentam ir vāciņš un muca no melniem dārgiem sveķi..
575,00€
Bez nodokļa:475,21€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Solitaire Doué Blue Hour Classique Montblanc Meisterstück Solitaire Doué Blue Hour Classique lodīšu pildspalva turpina Solitaire līniju, apvienojot vērtīgu, zilu laku ar detaļām ar platīna pārklājumu. Zilā stunda - ir diennakts laika nosaukums, kad diena mainās uz n..
835,00€
Bez nodokļa:690,08€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Platinum-Coated Classique Lodīšu pildspalva Meisterstück Classique ir Montblanc izsmalcinātā dizaina etalons. Vāciņš un korpuss ir izgatavoti no vērtīgiem melniem sveķiem un ir dekorēti ar baltu Montblanc emblēmu. Trīs gredzeni ar platīna pārklājumu un iegravētu vār..
460,00€
Bez nodokļa:380,17€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Red Gold-Coated Classique Lodīšu pildspalva Meisterstück Classique ar sarkana zelta pārklājumu, ar korpusu un uzgali no vērtīgajiem melniem sveķiem dzīļi melna krāsā – elegants luksusa standarts. Klips ar zelta pārklājumu, trīs mirdzoši grēdzieni ar sarkana zelta pā..
450,00€
Bez nodokļa:371,90€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Glacier Doué Meisterstück Glacier Doué lodīšu pildspalva ar zilas krāsas dārgiem sveķiem ir iedvesmota no Monblāna kalna mistiskajiem ledājiem, kas apliecina mūsu uzticību augstas kvalitātes produktiem un mūsu attieksmi pret izpēti un piedzīvojumu gariem. Tā platīna..
705,00€
Bez nodokļa:582,64€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Glacier Classique Balts Meisterstück Glacier Classique lodīšu pildspalva ar baltiem dārgiem sveķiem ir iedvesmota no Monblāna kalna mistiskajiem ledājiem, kas apliecina mūsu uzticību augstas kvalitātes produktiem un mūsu attieksmi pret izpēti un piedzīvojumu gariem...
515,00€
Bez nodokļa:425,62€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Glacier Midsize Zils Meisterstück Glacier vidēja izmēra lodīšu pildspalva ar zili pelēkas krāsas dārgakmeņiem ir iedvesmota no Monblāna kalna mistiskajiem ledājiem, kas apliecina mūsu centību augstas kvalitātes produktiem un mūsu attieksmi pret izpēti un piedzīvojum..
535,00€
Bez nodokļa:442,15€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Gold-Coated Classique Montblanc Meisterstück Classique zelta pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas tika ieviests 1924. gadā, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca ir izgatavoti no melniem d..
450,00€
Bez nodokļa:371,90€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Gold-Coated LeGrand Montblanc Meisterstück LeGrand zelta pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas tika ieviests 1924. gadā, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca ir izgatavoti no melniem dārga..
490,00€
Bez nodokļa:404,96€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Rose Gold-Coated LeGrand Meisterstück Red Gold LeGrand lodīšu pildspalva ar korpusu un vāciņu izgatavotiem no dārgiem sveķiem bagātīgi melnā krāsā, ir ne tikai rakstīšanas līdzeklis, bet arī eleganta greznuma etalons. Elementi ar rozā zelta pārklājumu un balta Montb..
490,00€
Bez nodokļa:404,96€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Platinum-Coated LeGrand Izsmalcinātā Meisterstück LeGrand lodīšu pildspalva iemieso ikonisko Montblanc stilu. Vāciņš un korpuss, kas izgatavoti no dārgiem sveķiem bagātīgi melnā krāsā, ir dekorēti ar izsmalcinātām ar platīnu pārklātām detaļām un baltu Montblanc log..
500,00€
Bez nodokļa:413,22€
Zīmols: MONTBLANC
Lodīšu pildspalva Montblanc Meisterstück Platinum-Coated Midsize Montblanc Meisterstück Midsize platīna pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas ieviests 1924. gadā, vārds nozīmē “šedevrs”, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca ir iz..
480,00€
Bez nodokļa:396,69€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Brescia, Zaļa, Oglekļa Šķiedra, Pallādija pārklājums Šīs lodīšu pildspalvas dizains ar tās gludo, sacīkšu zaļo, oglekļa šķiedras korpusu radis iedvesmu no klasiskā automobiļu sporta stila. Gludi slīdot pa papīru, šī pildspalva pārvērš rakstīšanas procesu īstā baudā. Elegantā pallādi..
610,00€
Bez nodokļa:504,13€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Classic, Zaļa, Sudraba krāsas metāls Stilīgs dizains un vērtīgi materiāli padara šo eleganto lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas pavadoni. Smalkā sudraba krāsas apdare un zaļais sveķu korpuss piešķir šim ievērojamajam rakstīšanas instrumentam mūžīgu eleganci. Artikuls: ..
349,00€
Bez nodokļa:288,43€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Brescia, Melna, rozā zelta krāsas pārklājums Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Slaid..
660,00€
Bez nodokļa:545,45€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Chopard Ice Cube, zila Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Plāna un gluda, šī elegantā, augstākās kla..
535,00€
Bez nodokļa:442,15€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Chopard Ice Cube, zila Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Plāna un gluda, šī elegantā, augstākās kla..
630,00€
Bez nodokļa:520,66€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Superfast Black Matt Lacquer-Palladium Plated Vīriešu sporta un dizaina faniem lodīšu pildspalva Chopard’s Superfast kalpo kā vizītkarte. Šajā izcilajā rakstīšanas piederumā tā apvieno spēcīgas vīriešu līnijas ar klasisko auto elementiem. Izsmalcināta, matēta, melna laka nodrošina e..
775,00€
Bez nodokļa:640,50€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Ice Cube Black Resin Šīs lodīšu pildspalvas vāciņš ir dekorēts ar atpazīstamu Ice Cube motīvu. Šim stilīgajam modelim ir nepārspējami gluda korpusa forma, un tas ir mākslinieciski izstrādāts no melna cēlsveķa ar spīdīgiem, rozā zelta pārklājuma elementiem. Vāciņa augšdaļa ir dekorēt..
515,00€
Bez nodokļa:425,62€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard L.U.C 1860 "Ruche" Decor Palladium Plated Chopard L.U.C 1860 izsmalcināta rakstāmpiederumu līnija atstāj īsto greznības sajūtu. Sarežģītais „šūnveida” zīmējums sniedz korpusam, ar pallādija pārklājumu, patīkamu uz pieskārieniem reljefainu rakstu, kas kontrastē ar gludiem, spīdīgiem ..
700,00€
Bez nodokļa:578,51€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Brescia Carbon Fiber Palladium Plated Šī lodīšu pildspalva ar gludām, no oglekļa šķiedras, korpusa līnijām dziļi zilā krāsā, šķiet, tiek radīta pēc klasiska automobiļa dizaina likumiem: vienmērīgi slidot pa papīru un padarot rakstīšanas procesu par patiesu baudījumu. Eleganta pallād..
610,00€
Bez nodokļa:504,13€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Ice Cube Palladium Plated Šīs lodīšu pildspalvas vāciņš ir dekorēts ar atpazīstamu Ice Cube motīvu. Šim stilīgajam modelim ir nepārspējami gluda korpusa forma, un tas ir mākslinieciski izstrādāts no metāla ar pallādija pārklājumu. Vāciņa augšdaļa ir dekorēta ar kompānijas iniciāļiem..
575,00€
Bez nodokļa:475,21€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu Pildspalva Chopard Happy Diamonds Rose Gold Plated Nepārspējama savā sievišķībā pildspalva Happy Diamonds kļūst par uzticīgu tās īpašnieces pavadoni un padara rakstīšanu par mākslas veidu. Izsmalcināto korpusu no melnajiem sveķiem papildina rotējošs vāciņš un dekoratīvie elementi ar rozā zelta pārklāj..
690,00€
Bez nodokļa:570,25€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Allegro, melna Allegro lodīšu pildspalva papildina rakstīšanas mākslu ar visaugstāko eleganci. Šis smalkais rakstīšanas instruments ir dekorēts klasiskākajā veidā, apvienojot spīdīgu, melnu laku un pallādija rakstu uz pildspalvas korpusa, kas saskan ar pallādija apdari. Pildspalva, ..
369,00€
Bez nodokļa:304,96€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Navy blue resin Silver-Tone Metal Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti sudrabkrāsas metāla elementi un tumši zils sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pildspalvas a..
349,00€
Bez nodokļa:288,43€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Navy blue resin Rose Gold-Tone Metal Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti rozā zelta krāsas metāla elementi un tumši zils sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pilds..
422,00€
Bez nodokļa:348,76€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Green resin Rose Gold-Tone Metal Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti rozā zelta krāsas metāla elementi un zaļš sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pildspalvas aug..
422,00€
Bez nodokļa:348,76€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Red resin Rose Gold-Tone Metal Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti rozā zelta krāsas metāla elementi un sarkans sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pildspalvas au..
422,00€
Bez nodokļa:348,76€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Gaiši zila, sudrabkrāsas metāls Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti sudrabkrāsas metāla elementi un gaiši zils sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pildspalvas aug..
349,00€
Bez nodokļa:288,43€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Gaiši zila, Rozā zelta krāsas metāls Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti rozā zelta krāsas metāla elementi un gaiši zils sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pilds..
422,00€
Bez nodokļa:348,76€
Zīmols: CHOPARD
Lodīšu pildspalva Chopard Classic Sarkana, Sudrabkrāsas metāls Ideāls dizains un vērtīgi materiāli padara šo stilīgo lodīšu pildspalvu par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Izsmalcināti sudrabkrāsas metāla elementi un sarkans sveķu korpuss padara šo instrumentu par mūžīgu eleganci. Pildspalvas augšēja d..
349,00€
Bez nodokļa:288,43€
Rāda 48 no 75 (Kopā lapu - 2)