Shop
Your Cart

Excellent

Pildspalvas rolleri

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek prezentētas limitēto sēriju pildspalvas rolleri S.T.Dupont, Chopard ar zelta elementiem, kas ir īsts izsmalcinātā dizaina etalons. Izvēlieties sev vai dāvanā iecienītākos pildspalvas rollerus no mūsu plašas kolekcijas.

Pildspalva rolleris Montblanc Frédéric Chopin
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Special Edition Donation Pen Homage to Frédéric Chopin Montblanc ziedojumu pildspalvu kolekcijā tiek godināti pasaulslaveni pēdējo desmitgažu klasiskās mūziķi. Ziedojumu pildspalva atbalsta rūpīgi atlasītus kultūras projektus, ziedojot 20 eiro par pildspalvu un 10 eiro par lod..
745,00€
Bez nodokļa:615,70€
Pildspalva rolleris Montblanc Great Characters Enzo Ferrari
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Rollerbola pildspalva Montblanc Special Edition Great Characters Enzo Ferrari 2021. gadā Monblāns godina vizionāru Enzo Ferrari: gan autosacīkšu braucējs, gan uzņēmējs nodibināja leģendāro Scuderia Ferrari un izveidoja globālu automobiļu impēriju, kuras nosaukums ir kļuvis par sinonīmu izcila kvalitāte, ai..
995,00€
Bez nodokļa:822,31€
Pildspalva rolleris Montblanc Great Characters Jimi Hendrix
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Special Edition Great Characters Jimi Hendrix 2022. gadā Monblāns godina vienu no slavenākajiem 20. gadsimta mūziķiem, kurš tiek plaši uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem elektriskajiem ģitāristiem populārās mūzikas vēsturē: Džimiju Hendriksu. Izgatavots no vērtīgiem sveķie..
995,00€
Bez nodokļa:822,31€
Pildspalva rolleris Montblanc Great Characters John F. Kennedy
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Great Characters John F. Kennedy, Special Edition Pieminot vienu no izcilākajām mūsdienu vēstures figūrām, īpašais John F. Kennedy kolekcijas rakstāmrīks sniedz simboliskas atsauces uz Dž.F. Kenedija dzīvi izsmalcinātās dizaina detaļās. Vērtīgie, zilie sveķi simboliski attieci..
995,00€
Bez nodokļa:822,31€
Pildspalva rolleris Montblanc Great Characters Muhammad Ali
Limited Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Limited Edition Great Characters Muhammad Ali 1942 Tikai daži sportisti tiek svinēti un godināti kā trīskārtējais pasaules čempions smagajā svarā Muhameds Ali, kura leģendārie mirkļi sportā un pilsoņu tiesību aktīvismā padarīja viņu par vienu no ietekmīgākajiem sportistiem un ..
3 740,00€
Bez nodokļa:3 090,91€
Pildspalva rolleris Montblanc Great Characters Muhammad Ali
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Special Edition Great Characters Muhammad Ali Tikai daži sportisti tiek svinēti un godināti kā trīskārtējais pasaules čempions smagajā svarā Muhameds Ali, kura leģendārie mirkļi sportā un pilsoņu tiesību aktīvismā padarīja viņu par vienu no ietekmīgākajiem sportistiem un human..
995,00€
Bez nodokļa:822,31€
Pildspalva rolleris Montblanc Masters of Art Homage to Vincent van Gogh
Limited Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Limited Edition Masters of Art Homage to Vincent van Gogh 4810 Ar Monblānas mākslas meistaru godināšanu Vincentam van Gogam Limited Edition 4810, Montblanc godina Vincentu van Gogu, vienu no populārākajiem 19. gadsimta beigu gleznotājiem. Šis izdevums īpaši akcentē viņa laiku ..
3 420,00€
Bez nodokļa:2 826,45€
Pildspalva rolleris Montblanc Muses Maria Callas
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Special Edition Muses Maria Callas Montblanc Muses Maria Callas Special Edition ir veltīts vienam no harizmātiskākajiem 20. gadsimta soprāniem un novērtētajai stila ikonai. Ar savu talantu, kaislību un personību viņa iemiesoja noteiktu operas dīvas ideālu. Dažos no pasaules li..
960,00€
Bez nodokļa:793,39€
Pildspalva rolleris Montblanc Muses Marilyn Monroe
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Muses Marilyn Monroe, Special Edition Merilina Monro (1926-1962) – slavenā amerikāņu režisora Lī Strasberga mīļotā un visa pasaulē zināma amerikāņu kultūras kulta persona. Merilina Monro kā 50.gadu pats populārākais seksa simbols līdz pat šai dienai ir stila ikona daudzām siev..
960,00€
Bez nodokļa:793,39€
Pildspalva rolleris Montblanc Muses Marilyn Monroe Pearl
Special Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Muses Marilyn Monroe Special Edition Pearl Merilina Monro (1926 - 1962) visā pasaulē ir pazīstama kā amerikāņu kultūras ikona. Aktrise bija talantīga Lī Strasberga mācekle un atzīta par 1950-to gadu seksa simbolu. Arī mūsdienās viņa ir iedvesmas avots un stila ikona sievietēm ..
960,00€
Bez nodokļa:793,39€
Pildspalva rolleris Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson
Limited Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson Limited Edition Robertam Luisam Stīvensonam, kurš dzimis Edinburgā, Skotijā, 1850. gadā, bija divas lielas vēlmes: pēc brīvības un pēc tam, lai novērstu uzmanību, iegrimstot citā pasaulē. Viņš sacerēja esejas un stāstus par ceļo..
1 040,00€
Bez nodokļa:859,50€
Pildspalvu komplekts Montablanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson
Limited Edition
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalvu komplekts Montablanc Writers Edition Homage to Robert Louis Stevenson Limited Edition Robertam Luisam Stīvensonam, kurš dzimis Edinburgā, Skotijā, 1850. gadā, bija divas lielas vēlmes: pēc brīvības un pēc tam, lai novērstu uzmanību, iegrimstot citā pasaulē. Viņš sacerēja esejas un stāstus par ce..
3 280,00€
Bez nodokļa:2 710,74€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days LeGrand Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. LeGrand Rollerball, kas izgatavots no antracīta dārgakmeņiem, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz Jokohamu. Galvenie varoņ..
750,00€
Bez nodokļa:619,83€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Solitaire LeGrand Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Solitaire vidēja izmēra lodīšu punkts, kas izgatavots no melni beicēta koka, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz..
1 790,00€
Bez nodokļa:1 479,34€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Komplekts PIX Blue ar Meisterstück Pocket Holder 6cc Blue Komplektā ietilpst PIX Blue Rollerball un Meisterstück Pocket Holder 6cc zilā krāsā. Rollerbumba ir izgatavota no pulētiem dārgakmeņiem, un tai ir platīna pārklājuma piederumi. Cepures augšdaļa ir vainagota ar baltu Mon..
480,00€
Bez nodokļa:396,69€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Komplekts Meisterstück platinum-coated classique un Meisterstück pocket 5cc with zip Komplektā ar Meisterstück platīna pārklājumu classic rollerball un Meisterstück kabata 5cc ar rāvējslēdzēju. Vāciņš un muca ir izgatavoti no melniem dārgakmeņiem, un vāciņa augšdaļā ir iestrād..
715,00€
Bez nodokļa:590,91€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Komplekts Meisterstück ar rozā zeltu pārklāta klasiska pildspalva un vizītkaršu turētājs ar ieliktni Komplektā ietilpst Montblanc Meisterstück classic ar rožu zeltu pārklāts rollerbols un Meisterstück vizītkaršu turētājs ar ieliktni. Vāciņš un muca ir izgatavoti no melniem dār..
685,00€
Bez nodokļa:566,12€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Komplekts Meisterstück classique platinum-coated un piezīmju grāmata #146 Zils Komplektā ietilpst Montblanc Meisterstück klasiskais ar platīna pārklājumu pārklāts rollerbols un piezīmjdators #146 zilā krāsā. Vāciņš un muca ir izgatavoti no melniem dārgiem sveķiem ar baltu Monb..
545,00€
Bez nodokļa:450,41€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc komplekts ar PIX Black un Meisterstück vizītkaršu turētāju melns Komplektā ir PIX Black Rollerball un Meisterstück vizītkaršu turētājs melnā krāsā. Rollerball ir izgatavots no pulētiem dārgakmeņiem, un tam ir platīna pārklājuma piederumi. Cepures augšdaļa ir vainagota ar baltu..
525,00€
Bez nodokļa:433,88€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Classique Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Classique Rollerball dārgakmeņos, kas izgatavoti no antracīta sveķiem, zīmē otro ceļa posmu no Bombejas uz Jokohamu. ..
685,00€
Bez nodokļa:566,12€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Around the World in 80 Days Doué Classique Kolekcija Meisterstück Apkārt pasaulei 80 dienās ir iedvesmota no slavenā Žila Verna piedzīvojumu romāna. Doué Classique Rollerball ar zeltu pārklātu metāla vāciņu un degradētu antracīta lakotu stobru ir pievilcīgs ceļoju..
1 190,00€
Bez nodokļa:983,47€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Gold-Coated ClassiqueMontblanc Meisterstück Classique zelta pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas ieviests 1924. gadā, vārds nozīmē “šedevrs”, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca ir izgata..
525,00€
Bez nodokļa:433,88€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Red Gold-Coated Classique Montblanc Meisterstück Classique Rose-Gold pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas ieviests 1924. gadā, vārds nozīmē “šedevrs”, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un mu..
525,00€
Bez nodokļa:433,88€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Glacier Doué Iedvesmojoties no mistiskajiem Monblāna ledājiem, Meisterstück Glacier Doué rollerball zili pelēkos dārgakmeņos simbolizē apņemšanos ražot augstas kvalitātes produktus, vēlmi pēc izpētes un ceļojuma garu. Tā platīna pārklājuma metāla vāciņš ir īpaši i..
825,00€
Bez nodokļa:681,82€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Glacier LeGrand Zils Meisterstück Glacier LeGrand Rollerball ar zili pelēkas krāsas dārgiem sveķiem ir iedvesmots no Monblāna kalna mistiskajiem ledājiem, kas apliecina mūsu centību augstas kvalitātes produktiem un mūsu attieksmi pret izpēti un piedzīvojumu gariem..
650,00€
Bez nodokļa:537,19€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Gold-Coated LeGrand Montblanc Meisterstück LeGrand zelta pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas ieviests 1924. gadā, vārds nozīmē “šedevrs”, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca ir izgata..
575,00€
Bez nodokļa:475,21€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Red Gold-Coated LeGrand Montblanc Meisterstück LeGrand Rose-Gold pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas ieviests 1924. gadā, vārds nozīmē “šedevrs”, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca i..
575,00€
Bez nodokļa:475,21€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Platinum-Coated LeGrand Montblanc Meisterstück LeGrand Platīna pārklājuma kolekcija ir dizains, kas raksta vēsturi. Meisterstück, kas ieviests 1924. gadā, vārds nozīmē “šedevrs”, ir kļuvis par augstas kvalitātes luksusa rakstīšanas simbolu. Vāciņš un muca ir ..
590,00€
Bez nodokļa:487,60€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Platinum-Coated Classique Rolleris Meisterstück Classique ir patiess Montblanc izsmalcinātā dizaina etalons. Vāciņš un korpuss ir izgatavots no melnā cēlsveķa un ir dekorēts ar baltu Montblanc emblēmu. Trīs gredzeni ar platīna pārklājumu un iegravētu vārdu Montbla..
535,00€
Bez nodokļa:442,15€
Zīmols: MONTBLANC
Pildspalva rolleris Montblanc Meisterstück Solitaire Doué Blue Hour Classique Montblanc Meisterstück Blue Hour kolekciju iedvesmojusi maģiskā stunda starp dienasgaismu un nakti — Zilā stunda —, kad, saulei rietot, pilsētas gaismas mirdz pāri panorāmai. Luksusa skrituļbumbai ir stobrs ar iegravētu sešstūra ..
970,00€
Bez nodokļa:801,65€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Rolleris Chopard Racer Black Resin-Palladium Plated Chopard Racer rolleru pildspalvā ir apvienotas spēcīgas vīriešu līnijas ar klasisko auto elementiem. Tā godā vintage automašīnas un sacīkstes. Izgatavota no pulēta melna cēlsveķa ar pallādija pārklājumu un detaļām no sarkanā cēlsveķa. Pildspalvas..
655,00€
Bez nodokļa:541,32€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Rolleris Chopard Classic Superfast Black Resin-Palladium Plated Vīriešu sporta un dizaina faniem pildspalva rolleris Chopard’s Superfast kalpo kā vizītkarte. Šajā izcilajā rakstīšanas piederumā tā apvieno spēcīgas vīriešu līnijas ar klasisko auto elementiem. Izsmalcināts, spīdīgs, melns akrila cēl..
770,00€
Bez nodokļa:636,36€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Rolleris Chopard Brescia Carbon Fiber Palladium Plated Šī pildspalva rolleris ar gludām oglekļa šķiedras korpusa līnijām dziļi zilā krāsā, šķiet, tiek radīta pēc klasiska automobiļa dizaina likumiem. Klasisku pildspalvas dizainu, stilīgai rakstīšanai, papildina vāciņš un elementi ar pallādija pārk..
715,00€
Bez nodokļa:590,91€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Rolleris Chopard Brescia Carbon Fiber Palladium Plated Šī pildspalva rolleris ar gludām oglekļa šķiedras korpusa līnijām melnā krāsā, šķiet, tiek radīta pēc klasiska automobiļa dizaina likumiem. Klasisku pildspalvas dizainu stilīgai rakstīšanai papildina vāciņš un apdares elementi ar pallādija pār..
685,00€
Bez nodokļa:566,12€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva Rolleris Chopard Classic, Rose Gold-Tone Metal Izsmalcināts dizains un vērtīgie materiāli padara šo pildspalvu rolleri par visuzticamāko rakstīšanas instrumentu. Melns sveķu korpuss, ar smalku, rozā zelta krāsas metālisku apdari, piešķir šim brīnišķīgam rakstīšanas instrumentam mūžīgu stilu. Pilds..
427,00€
Bez nodokļa:352,89€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Melna ar Zeltu Iedvesmojoties no pirmās S.T. Dupont pildspalvas Classique, D-Initial pildspalva rolleris piedāvā vienmērīgu rakstīšanu un perfektu satvērienu. Tā gludais un modernais stils izceļ Nama raksturīgo meistarību. Artikuls: 262202 Pildspalva S.T.Dupont Korp..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Blue Ocean Melna Matēta Iedvesmojoties no sezonas pieprasītākajām krāsām, Velvet līnija apvieno ikonisko S.T. Dupont produkti ar jauniem, drosmīgiem un mūsdienīgiem toņiem: ceriņi, okeāna zils un grafīts. Gan pilsētas, gan izsmalcinātā Velvet kolekcija apvieno Maison ..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Grafīts Melns matēts Iedvesmojoties no sezonas pieprasītākajām krāsām, Velvet līnija apvieno ikonisko S.T. Dupont produkti ar jauniem, drosmīgiem un mūsdienīgiem toņiem: ceriņi, okeāna zils un grafīts. Gan pilsētas, gan izsmalcinātā Velvet kolekcija apvieno Maison sla..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Melna ar Hromu Sajūtiet atšķirību ar pildspalvu, kas intuitīvi atbilst jūsu vārdiem. Atklājiet jauno D-Initial rollerball ar gludo rakstīšanas stilu un tīro S.T. Dupont dizaina līnijas. Artikuls: 262000 Pildspalva S.T.Dupont Korpuss: Melna laka ar hromu Vāciņš: Meln..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva RollerisS.T.Dupont Line D Large Montecristo La Nuit Montekristo "La Nuit" līnija, ko iedvesmojis Aleksandra Dimā romāns "Grāfs Montekristo", kur varonis Edmonds Dantēs lielu daļu savas dzīves pavadīja tumsā, tālu no savas mīļotās, visu pamests un ieslodzīts. salā, piedzīvoja patiesi nemierīgus un ..
1 210,00€
Bez nodokļa:1 000,00€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont Line D Le Crepuscule Montecristo Oriģinālajā Montecristo Crepuscule pildspalvas dizainā ar trīs krāsu apdari dzeltenā, sarkanā un melnā dabīgā lakā ir saules un mēness zobena logotips. Šī skaisti izstrādātā pildspalva rolleris nodrošina izcilu rakstīšanas komfortu. Kodoliņi: 0..
1 210,00€
Bez nodokļa:1 000,00€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva rolleris Chopard Classic Sudraba krāsas metāls Smalks rombveida raksts rotā šī elegantā, sudraba krāsas metāla pildspalvas rollera konusveida korpusu. Tā spīdīgais, bet stingrs dizains rada pārliecību un smalkumu. Patīkams taustei, ar nevainojamu rakstīšanas precizitāti, šis ikdienas pavadonis nek..
610,00€
Bez nodokļa:504,13€
Zīmols: CHOPARD
Pildspalva rolleris Chopard Classic Rozā zelta krāsas metāls Smalks rombveida raksts rotā šī elegantā, rozā zelta krāsas metāla pildspalvas rollera konusveida korpusu. Tā spīdīgais, bet stingrs dizains rada pārliecību un smalkumu. Patīkams taustei, ar nevainojamu rakstīšanas precizitāti, šis ikdienas pavadon..
715,00€
Bez nodokļa:590,91€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Melna ar Hroma Apdari Par godu pirmajai Classique pildspalvai S.T. Dupont ievieš pilnīgi jaunu un modernāku rakstīšanas instrumentu, kas atbilst mūsdienu vīriešu un sieviešu prasībām. Sajūtiet atšķirību ar pildspalvu, kas intuitīvi runā jūsu vārdos. Atklājiet jauno D..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Zila ar Hroma Apdari Par godu pirmajai Classique pildspalvai S.T. Dupont ievieš pilnīgi jaunu un modernāku rakstīšanas instrumentu, kas atbilst mūsdienu vīriešu un sieviešu prasībām. Sajūtiet atšķirību ar pildspalvu, kas intuitīvi runā jūsu vārdos. Atklājiet jauno D-..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont D-Initial Zila laka un Hroma apdare Par godu pirmajai Classique pildspalvai S.T. Dupont ievieš pilnīgi jaunu un modernāku rakstīšanas instrumentu, kas atbilst mūsdienu vīriešu un sieviešu prasībām. D-Initial pildspalva, ko iedvesmojis S.T. Dupont pirmais modelis ar nosaukumu "..
220,00€
Bez nodokļa:181,82€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont Defi Millennium Sudrabota ar melnu Défi Millennium piedāvā perfektu simbolisku S.T. Dupont pildspalvu ar raksturīgo stilu un atlētisku dizainu. Racionalizētā un precīzā šī valdzinošā pildspalva apbur ar savu plūstošo rakstīšanu un sportisko stilu. Kodoliņi: 040840 Zils 040841..
330,00€
Bez nodokļa:272,73€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalva Rolleris S.T.Dupont Defi Millennium Sudrabs un Matēta Oranža Krāsa Défi Millennium piedāvā perfektu simbolisku S.T. Dupont pildspalvu ar raksturīgo stilu un atlētisku dizainu. Racionalizētā un precīzā šī valdzinošā pildspalva apbur ar savu plūstošo rakstīšanu un sportisko stilu. Kodoliņi: 040840..
330,00€
Bez nodokļa:272,73€
Rāda 48 no 57 (Kopā lapu - 2)