Shop
Your Cart

Excellent

Maciņi vai penāļi rakstāmlietām

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek prezentēti S.T.Dupont maciņi un penāļi rakstāmlietām. Pasaulslavenā zīmola pildspalvu maciņš, vienai vai vairākām pildspalvām, kļūs par elegantu ceļojuma pavadoni Jūsu visvērtīgākajai lodīšu vai tintes pildspalvai. Izvēlieties iecienītāku futlāri, penāļi rakstāmlietām no mūsu kolekcijas.

Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalvu futlāris S.T.Dupont Croco Dandy Melns Uzticīgi savai izcilības un inovāciju tradīcijai, S.T. Dupont bagātina savu Dandy ādas izstrādājumu kolekciju ar Dandy līnijas paplašināšanu ar bagāžu un aksesuāriem, kas atbilst mūsdienu dzīvesveida tempam. Turklāt kā rakstniecības speciālists S.T. Dupont izs..
120,00€
Bez nodokļa:99,17€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalvu futlāris S.T.Dupont Croco Dandy Brūns Uzticīgi savai izcilības un inovāciju tradīcijai, S.T. Dupont bagātina savu Dandy ādas izstrādājumu kolekciju ar Dandy līnijas paplašināšanu ar bagāžu un aksesuāriem, kas atbilst mūsdienu dzīvesveida tempam. Turklāt kā rakstniecības speciālists S.T. Dupont izs..
120,00€
Bez nodokļa:99,17€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pildspalvu futlāris S.T.Dupont Line D, Melns Šis gludās ādas melnais pildspalvu futlāris ir izsmalcināts papildinājums Jūsu ikdienas vajadzībām, un to rotā S.T.Dupont logotips un ar rokām izšūta trīskrāsu lente. Tā kompaktais dizains aizsargās pildspalvu Jūsu somā. Artikuls: 180016 Pildspalvu futlāri..
125,00€
Bez nodokļa:103,31€
Zīmols: S.T.DUPONT
3 Pildspalvu futlāris S.T.Dupont Line D Melns Melns ādas Line D pildspalvu futrālis S.T. Dupont reljefs logotips Ar rokām šūta trīskrāsu svītra Var turēt līdz 3 pildspalvām. Artikuls: 007111 Pildspalvu futlāris Materiāls: āda Izmērs: 16 x 7 x 2,5 cm Svars: 106 g..
300,00€
Bez nodokļa:247,93€
Zīmols: S.T.DUPONT
Zīmuļu Penālis S.T.Dupont Leather Melns Mīksts un elegants teļa ādas Line D penālis nodrošina Jūsu pildspalvu tik nepieciešamo aizsardzību. S.T. Dupont logotips un ar rokām izšūta trīskrāsu josla uzlabo un piešķir nobeiguma pieskārienu Jūsu nākamajam aksesuāram. Artikuls: 007113 Zīmuļu Penālis S.T.Du..
230,00€
Bez nodokļa:190,08€
Rāda 5 no 5 (Kopā lapu - 1)