Shop
Your Cart

Excellent

Auskari

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek prezentēti izsmalcināti un eleganti auskari Boucheron, Roberto Coin, Chopard, Pasquale Bruni un Chaumet katrai dienai un saviesīgiem pasākumiem. Boucheron, Chopard, Pasquale Bruni, Roberto Coin vai Chaumet auskari no baltā, dzeltenā un rozā zelta un sudraba ar dimantiem un dārgakmeņiem, kalpos par izcilas mīlestības simbolu. Izvēlieties iecienītākus auskarus no mūsu plašas kolekcijas.

Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Square Baltais Zelts Happy Diamonds Icons Square līnija ir Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī un ir kā oriģināla, tā arī mūžīga. Iedvesmojoties no ūdenskrituma dzirkstošajiem ūdens pilieniem, kustīgie briljanti brīvi pārvietojas starp diviem safīra stikliem šo k..
8 080,00€
Bez nodokļa:6 677,69€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Malahītu Chopard, Nams ar plašu sirdi, par savām galvenajām vērtībām vienmēr ir uzskatījis dāsnumu un laipnību. Ikoniskais sirds motīvs un Chopard ikoniskie kustīgie briljanti lieliski saskan Happy Hearts kolekcijā, kas paredzēta sievietēm ar plašu sirdi no visas pa..
4 740,00€
Bez nodokļa:3 917,36€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Ice Cube Mini Baltais Zelts Kopš tās ieviešanas 1999. gadā Ice Cube kolekcija mūs ir nepārtraukti pārsteigusi ar virkni modernu miniatūra ledus kuba interpretāciju. Kuba forma, kas iemieso ģeometrijas pilnību un burvību, iedvesmo visu disciplīnu dizainerus. Balstoties uz šo figūru, Ice Cube..
2 760,00€
Bez nodokļa:2 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Ice Cube Mini Rozā Zelts? Kopš tās ieviešanas 1999. gadā Ice Cube kolekcija mūs ir nepārtraukti pārsteigusi ar virkni modernu miniatūra ledus kuba interpretāciju. Kuba forma, kas iemieso ģeometrijas pilnību un burvību, iedvesmo visu disciplīnu dizainerus. Balstoties uz šo figūru, Ice Cube kol..
2 760,00€
Bez nodokļa:2 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Baltais Zelts Happy Diamonds Icons Round līnija ir Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī un ir kā oriģināla, tā arī mūžīga. Iedvesmojoties no ūdenskrituma dzirkstošajiem ūdens pilieniem, kustīgie briljanti brīvi pārvietojas starp diviem safīra stikliem šo apa..
4 910,00€
Bez nodokļa:4 057,85€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Rozā Zelts Happy Diamonds Icons Round līnija ir Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī un ir kā oriģināla, tā arī mūžīga. Iedvesmojoties no ūdenskrituma dzirkstošajiem ūdens pilieniem, kustīgie briljanti brīvi pārvietojas starp diviem safīra stikliem šo apaļo ..
4 910,00€
Bez nodokļa:4 057,85€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Baltais Zelts ar oniksu Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunus oriģinālus un rotaļīgus šī simbola skaidrojumus. Šie vienmēr aktuālie auskari no baltā zelta 750 proves kalpo kā spīdošs mīlestības simbols. Elegantas sirsniņas, ka..
3 970,00€
Bez nodokļa:3 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Baltais Zelts ar tirkīzu Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunus oriģinālus un rotaļīgus šī simbola skaidrojumus. Šie vienmēr aktuālie auskari no baltā zelta 750 proves kalpo kā spīdošs mīlestības simbols. Elegantas sirsniņas, k..
3 970,00€
Bez nodokļa:3 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar malahītu Happy Hearts siržu savienojums, kas kronē šos auskarus no 750 proves rozā zelta, rada papildus elegances noti, radošumu un entuziasmu Happy Diamonds kolekcijā. Starp dažāda lieluma dabīgā malahīta sirdīm, viena sirds mirdz daudz vairāk nekā citas: tajā dejo..
7 910,00€
Bez nodokļa:6 537,19€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar oniksu Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunus oriģinālus un rotaļīgus šī simbola skaidrojumus. Šie vienmēr aktuālie auskari no rozā zelta 750 proves kalpo kā spīdošs mīlestības simbols. Elegantas sirsniņas, kas iz..
3 970,00€
Bez nodokļa:3 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Rozā akmeni Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunus oriģinālus un rotaļīgus šī simbola skaidrojumus. Šie vienmēr aktuālie auskari no rozā zelta 750 proves kalpo kā spīdošs mīlestības simbols. Elegantas sirsniņas, k..
3 970,00€
Bez nodokļa:3 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Sarkanu akmeni Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunus oriģinālus un rotaļīgus šī simbola skaidrojumus. Šie vienmēr aktuālie auskari no rozā zelta 750 proves kalpo kā spīdošs mīlestības simbols. Elegantas sirsniņ..
3 970,00€
Bez nodokļa:3 280,99€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Ice Cube Dzeltenais Zelts Šiem auskarim no 750 proves dzeltenā zelta ir Fairmined® sertifikāts, un tie ir daļa no iespaidīgas kolekcijas ar neparastu ģeometrisko dizainu. Auskari līdz pusei ir inkrustēti ar briljantiem un tie piesaista uzmanību ar nevainojamo akmeņu tīrības un cēluma spožumu...
2 170,00€
Bez nodokļa:1 793,39€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Ice Cube Rozā Zelts Šiem auskarim no 750 proves rozā zelta ir Fairmined® sertifikāts, un tie ir daļa no iespaidīgas kolekcijas ar neparastu ģeometrisko dizainu. Tā stilu iedvesmoja asas līnijas un vēss ledus kubiku mirdzums. Esiet moderna: apvienojiet vairākas rotaslietas vienā Ice Cube sim..
1 530,00€
Bez nodokļa:1 264,46€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Happy Emotions Baltais Zelts Happy Emotion juvelierizstrādājumu spirālveida dizains apvieno nepārspējamo greznību ar izsmalcinātu skaistumu. Šajā 18 karātu baltā zelta auskaros dārgmetāls veido elegantus viļņus elipses formā, kas savīti spirālē. Artikuls: 839216-1001 Auskari ..
6 230,00€
Bez nodokļa:5 148,76€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Imperiale Coctail Jewellery Rozā Zelts Smalkie rozā zelta auskari no Imperiale kolekcijas pilnībā atklāj krāsaino akmens skaistumu. Gluži kā smalkas mežģīnes, dārgmetāls spilvenveidā ieskauj divus ametistus. Rozā zelta Imperiale auskari ir sievišķīga, iespaidīga rotaslieta ar smalkām proporci..
4 160,00€
Bez nodokļa:3 438,02€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Baltais Zelts ar Tirkīzu Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunas, oriģinālas krāsu interpretācijas. Šie 18 karātu baltā zelta auskari ar elegantām sirdīm, kas izgatavoti no tirkīza akmens, pagodina mīlestību un modernu sievieti ..
2 500,00€
Bez nodokļa:2 066,12€
Zīmols: CHOPARD
Auskars Chopard My Happy Hearts ar Rozā opālu Rozā Zelts Briljantu auskari kolekcijā My Happy Hearts ir kā glāsti, tie pieguļ ādai kā vissmalkākā veļa, tie pauž mīlestību, kāda mums ir vienam pret otru. Mono auskari ar rozā opālu veido graciozu sirds formas elementu plejādi - šos stilīgos aksesuārus var..
1 190,00€
Bez nodokļa:983,47€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar oniksu Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunas, oriģinālas krāsu interpretācijas. Šie 18 karātu rozā zelta auskari ar elegantām sirdīm, kas izgatavoti no dabīga oniksa, pagodina mīlestību un modernu sievieti - dros..
2 500,00€
Bez nodokļa:2 066,12€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar perlamutru Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunas, oriģinālas krāsu interpretācijas. Šie 18 karātu rozā zelta auskari ar elegantām sirdīm, kas izgatavoti no dabīga perlamutra, pagodina mīlestību un modernu sieviet..
2 500,00€
Bez nodokļa:2 066,12€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Sarkanu akmeni Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunas, oriģinālas krāsu interpretācijas. Šie 18 karātu rozā zelta auskari ar elegantām sirdīm, kas izgatavoti no sarkana akmens, pagodina mīlestību un modernu sievie..
2 500,00€
Bez nodokļa:2 066,12€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Imperiale Lace Jewellery Baltais Zelts Imperiale 18K baltā zelta auskari ar izsmalcinātu filigrānu un elegantu ametista kvartetu, ar neparastu griezumu - ir stila un izsmalcinātības kvintesence. Gluži kā smalkas mežģīnes, to motīvu līkumainās līnijas ir iedvesmojuši senie izšuvumi, un to iesk..
11 200,00€
Bez nodokļa:9 256,20€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Imperiale Lace Jewellery Rozā Zelts Imperiale 18K rozā zelta auskari ar izsmalcinātu filigrānu un elegantu ametista kvartetu, ar neparastu griezumu - ir stila un izsmalcinātības kvintesence. Gluži kā smalkas mežģīnes, to motīvu līkumainās līnijas ir iedvesmojuši senie izšuvumi, un to ieskauj ..
13 400,00€
Bez nodokļa:11 074,38€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Happy Dreams Baltais Zelts Jaunā Happy Diamonds līnija aizrauj leģendāros Chopard kustīgus brilijantus elpu aizraujošā prieka un gaismas sapņu zemes ceļojumā. Mūsdienu sievietei patīk sapņot. Noslēpumains smaids spēlē uz viņas lūpām, viņas iztēle aizved viņu uz sapņu pasauli, g..
8 640,00€
Bez nodokļa:7 140,50€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Happy Dreams Rozā Zelts Jaunā Happy Diamonds līnija aizrauj leģendāros Chopard kustīgus brilijantus elpu aizraujošā prieka un gaismas sapņu zemes ceļojumā. Mūsdienu sievietei patīk sapņot. Noslēpumains smaids spēlē uz viņas lūpām, viņas iztēle aizved viņu uz sapņu pasauli, gluž..
4 690,00€
Bez nodokļa:3 876,03€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Happy Dreams Rozā Zelts aunā Happy Diamonds līnija aizrauj leģendāros Chopard kustīgus brilijantus elpu aizraujošā prieka un gaismas sapņu zemes ceļojumā. Mūsdienu sievietei patīk sapņot. Noslēpumains smaids spēlē uz viņas lūpām, viņas iztēle aizved viņu uz sapņu pasauli, gluži..
8 640,00€
Bez nodokļa:7 140,50€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstošais ūdenskrituma piliens, kustīgais briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu rozā zelta auskaros..
5 980,00€
Bez nodokļa:4 942,15€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstošais ūdenskrituma piliens, kustīgais briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu rozā zelta auskaros..
3 480,00€
Bez nodokļa:2 876,03€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Baltais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstoši ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu baltā zelta auska..
8 830,00€
Bez nodokļa:7 297,52€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu rozā zelta auskaros..
4 870,00€
Bez nodokļa:4 024,79€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu rozā zelta auskaros..
8 830,00€
Bez nodokļa:7 297,52€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu rozā zelta auskaros..
5 550,00€
Bez nodokļa:4 586,78€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Dzeltenais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, kustīgs briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šo sirsniņformas 18 karātu dzeltenā zelta..
6 230,00€
Bez nodokļa:5 148,76€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Dzeltenais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošais ūdenskrituma piliens, kustīgs briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos sirsniņformas 18 karātu dzeltenā z..
6 890,00€
Bez nodokļa:5 694,21€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošais ūdenskrituma piliens, kustīgs briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos sirsniņformas 18 karātu rozā zelta auska..
6 240,00€
Bez nodokļa:5 157,02€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Dzeltenais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos sirsniņformas 18 karātu dzeltenā..
5 230,00€
Bez nodokļa:4 322,31€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Baltais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos sirsniņformas 18 karātu baltā zelta..
5 300,00€
Bez nodokļa:4 380,17€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos sirsniņformas 18 karātu rozā zelta aus..
5 300,00€
Bez nodokļa:4 380,17€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos sirsniņformas 18 karātu rozā zelta aus..
9 650,00€
Bez nodokļa:7 975,21€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Heart Dzeltenais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Heart līnija. Kā dzirkstošie ūdenskrituma pilieni, kustīgs briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajās sirsniņformas 18 karātu dzeltenā ze..
4 240,00€
Bez nodokļa:3 504,13€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Malahītu Happy Hearts auskari iegūst sirds formu, pārspējot Happy Diamonds kolekcijas simbolisko motīvu. Dažādu izmēru sirdis ar malahīta un briljanta inkrustāciju izpilda mūžīgās mīlestības dzirkstošo deju. Eleganti šūpojoties, auskari no rozā zelta 750 proves pave..
19 300,00€
Bez nodokļa:15 950,41€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Baltais Zelts ar Oniku Līnija Happy Hearts ieņem nozīmīgu sirds motīvu Happy Diamonds kolekcijā, piedāvājot jaunas, oriģinālas krāsu interpretācijas. Šie 18 karātu baltā zelta auskari ar elegantām sirdīm, kas izgatavoti no dabīga oniksa, pagodina mīlestību un modernu sievieti - d..
2 500,00€
Bez nodokļa:2 066,12€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Baltais Zelts ar perlamutru Chopard, par savām pamatvērtībām vienmēr uzskatīja cēlsirdību un dāsnumu. Kolekcija Happy Hearts, kas apvieno sirds motīvu ar leģendāriem kustīgiem briljantiem Chopard, apvieno sievietes ar plašu sirdi visā pasaulē. Mazi briljanti izdara lielas lietas...
3 940,00€
Bez nodokļa:3 256,20€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Ice Cube Dzeltenais Zelts ar briljantiem Šiem auskarim no 750 proves dzeltenā zelta ir Fairmined® sertifikāts, un tie ir daļa no iespaidīgas kolekcijas ar neparastu ģeometrisko dizainu. Auskari ir inkrustēti ar briljantiem un tie piesaista uzmanību ar nevainojamo akmeņu tīrības un cēluma spož..
3 130,00€
Bez nodokļa:2 586,78€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Ice Cube Rozā Zelts Šiem auskarim no 750 proves rozā zelta ir Fairmined® sertifikāts, un tie ir daļa no iespaidīgas kolekcijas ar neparastu ģeometrisko dizainu. Auskari uz pusi ir inkrustēti ar briljantiem un tie piesaista uzmanību ar nevainojamo akmeņu tīrības un cēluma spožumu. Tā stilu i..
2 250,00€
Bez nodokļa:1 859,50€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Imperiale Coctail Jewellery Baltais Zelts Smalkie baltā zelta auskari no Imperiale kolekcijas pilnībā atklāj krāsaino akmens skaistumu. Gluži kā smalkas mežģīnes, dārgmetāls spilvenveidā ieskauj divus ametistus. Baltā zelta Imperiale auskari ir sievišķīga, iespaidīga rotaslieta ar smalkām pro..
4 160,00€
Bez nodokļa:3 438,02€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Melnu Taiti perlamutru Līnija Happy Hearts aizņem sirds motīvu no Happy Diamonds kolekcijas, piedāvājot jaunas, oriģinālas un rotaļīgas simbola interpretācijas. Eleganti auskari no rozā zelta 750 proves, pievērš uzmanību ar melnājām sirdīm no Taiti perlamutra un sir..
12 000,00€
Bez nodokļa:9 917,36€
Zīmols: CHOPARD
Auskari Chopard Happy Diamonds Icons Round Baltais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī atrodas nozīmīga Happy Diamonds Icons Round līnija. Kā dzirkstošais ūdenskrituma piliens, briljants brīvi kustās rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajos apaļajos 18 karātu baltā zelta auskaros ar in..
5 980,00€
Bez nodokļa:4 942,15€
Rāda 48 no 193 (Kopā lapu - 5)