Shop
Your Cart

Excellent

Kaklarotas

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek prezentētas izsmalcinātas Boucheron, Chopard, Chaumet un Pasquale Bruni kaklarotas no rozā, dzeltenā un baltā zelta ar dimantiem un dārgakmeņiem un juvelierizstrādājumu kolekcijas ar limitētu izlaidumu. Brīnišķīgas Boucheron, Chopard, Chaumet un Pasquale Bruni kaklarotas piešķirs elegances noti jebkuram sievišķīgam tēlam. Izvēlieties iecienītāku kaklarotu no mūsu plašas kolekcijas.

Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar perlamutru Līnija Happy Hearts aizņemas sirds motīvu no Happy Diamonds kolekcijas, piedāvājot jaunus, oriģinālus un rotaļīgus šī simbola skaidrojumus. 18-karātu rozā zelta mirdzoša, gara kaklarota ir dekorēta ar sirdīm, kas eleganti apvieno sevī izturību un vieglu..
10 700,00€
Bez nodokļa:8 842,98€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Ice Cube Baltais Zelts Šī daudzpusīgā kaklarota no baltā zelta 750 proves ir daļa no spilgtas rotaslietu kolekcijas ar ģeometriskām līnijām. Tā stilu iedvesmoja asas līnijas un vēss ledus kubiku mirdzums. Esiet trendā: apvienojiet vairākus izstrādājumus vienā Ice Cube simfonijā. Šī kaklarot..
2 190,00€
Bez nodokļa:1 809,92€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Ice Cube Rozā Zelts Šī daudzpusīgā kaklarota no rozā zelta 750 proves ir daļa no spilgtas rotaslietu kolekcijas ar ģeometriskām līnijām. Tā stilu iedvesmoja asas līnijas un vēss ledus kubiku mirdzums. Esiet trendā: apvienojiet vairākus izstrādājumus vienā Ice Cube simfonijā. Šī kaklarota ir..
2 190,00€
Bez nodokļa:1 809,92€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Ice Cube Rozā Zelts Šī daudzveidīgā kaklarota rozā zelta 750 proves ir no spilgtas rotaslietu kolekcijas ar ģeometriskām līnijām, kas daļēji inkrustētas ar izsmalcinātiem briljantiem, izstarojot noslēpumainu spožumu. Tā stilu iedvesmoja asas līnijas un vēss ledus kubiku mirdzums. Esiet tren..
2 910,00€
Bez nodokļa:2 404,96€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard L`heure du diamant Heart Baltais Zelts Šī pārsteidzošā kaklarota no Heure du Diamant kolekcijas, kas izgatavota no 18 karātu baltā zelta ar dimantiem un safīriem, ir lieliska sievišķības izpausme. Mīkstas, noapaļotas mirdzoša dimanta kulona līnijas, ar dubultu sirds safīru, kalpo kā lielisk..
9 450,00€
Bez nodokļa:7 809,92€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Diamonds Rozā Zelts Stilīgs dizains un lieliska greznība ir apvienoti šajā Happy Diamonds kaklarotā no 18k rozā zelta. Ar maigām, sievišķīgām līnijām dimantu ziedu vainags ieskauj kustīgu briljantu, kas kustās izsmalcinātas sirds iekšpusē žilbinošā gaismas un mīlestības dejā. Artiku..
9 350,00€
Bez nodokļa:7 727,27€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Malahītu Chopard, zīmols ar plašu sirdi, par savām pamatvērtībām vienmēr uzskatīja cēlsirdību un dāsnumu. Kolekcija Happy Hearts, kas sevī ietver sirds motīvu ar leģendāriem kustīgiem briljantiem Chopard, apvieno sievietes ar plašu sirdi visā pasaulē. Mazi briljan..
4 410,00€
Bez nodokļa:3 644,63€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar perlamutru Chopard, zīmols ar plašu sirdi, par savām pamatvērtībām vienmēr uzskatīja cēlsirdību un dāsnumu. Kolekcija Happy Hearts, kas sevī ietver sirds motīvu ar leģendāriem kustīgiem briljantiem Chopard, apvieno sievietes ar plašu sirdi visā pasaulē. Mazi brilj..
4 000,00€
Bez nodokļa:3 305,79€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Wings Rozā Zelts ar perlamutru Divas perlamutra sirdis, kas atgādina tauriņu, ir piestiprinātas pie sirds, kuras iekšpusē dejo kustīgs briljants. Tā spārnu graciozās līknes zīmē gaisā sirsniņu. Happy Hearts Wings tie ir ir izstrādājumi-talismani, ko nēsā tieši uz ādas. Mazi bri..
3 040,00€
Bez nodokļa:2 512,40€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Diamonds Icons Heart Baltais Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī ir unikāla un rotaļīga kolekcija Icons Heart. Gluži kā dzirkstoša ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi pārvietojas rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajā sirds formas kaklarotā no 750...
3 560,00€
Bez nodokļa:2 942,15€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar Oniksu Chopard, zīmols ar plašu sirdi, par savām pamatvērtībām vienmēr uzskatīja cēlsirdību un dāsnumu. Kolekcija Happy Hearts, kas sevī ietver sirds motīvu ar leģendāriem kustīgiem briljantiem Chopard, apvieno sievietes ar plašu sirdi visā pasaulē. Mazi briljanti..
4 000,00€
Bez nodokļa:3 305,79€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Ice Cube Baltais Zelts Šī daudzveidīgā, 750. proves baltā zelta kaklarota ir no spilgtas rotaslietu kolekcijas ar ģeometriskām līnijām, kas daļēji inkrustētas ar izsmalcinātiem briljantiem, izstarojot noslēpumainu mirdzumu. Tā stilu iedvesmoja stingras līnijas un vēss ledus kubiku mirdzums...
2 910,00€
Bez nodokļa:2 404,96€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Rozā Zelts ar oniksu Līnija Happy Hearts aizņemas nozīmīgu Happy Diamonds kolekcijas sirds motīvu, piedāvājot jaunas, oriģinālas un rotaļīgas šī simbola interpretācijas. 18-karātu rozā zelta mirdzoša, gara kaklarota ir dekorēta ar sirdīm, kas eleganti apvieno sevī izturību un v..
10 700,00€
Bez nodokļa:8 842,98€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Diamonds Icons Heart Rozā Zelts Chopard sieviešu rotaslietu kolekcijas sirdī ir unikāla un rotaļīga kolekcija Icons Heart. Gluži kā dzirkstoša ūdenskrituma pilieni, 3 kustīgie briljanti brīvi pārvietojas rotaļīgā dejā starp diviem safīra stikliem šajā sirds formas kaklarotā ar iestrād..
5 950,00€
Bez nodokļa:4 917,36€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Baltais Zelts ar perlamutru Chopard, zīmols ar plašu sirdi, par savām pamatvērtībām vienmēr uzskatīja cēlsirdību un dāsnumu. Kolekcija Happy Hearts, kas sevī ietver sirds motīvu ar leģendāriem kustīgiem briljantiem Chopard, apvieno sievietes ar plašu sirdi visā pasaulē. Mazi br..
4 000,00€
Bez nodokļa:3 305,79€
Zīmols: CHOPARD
Kaklarota Chopard Happy Hearts Wings Baltais Zelts ar briljantiem Divas sirdis no balta zelta ar briljantu inkrustāciju, kas atgādina tauriņu, ir piestiprinātas pie sirds, kuras iekšpusē dejo kustīgs briljants. Tā spārnu graciozās līknes zīmē gaisā sirsniņu. Happy Hearts Wings tie ir izstrādājumi-talismani, ..
6 050,00€
Bez nodokļa:5 000,00€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Accendimi no 18 k Rozā zelta ar baltiem un šampanieša dimantiem. Accendimi — ikoniskas līnijas atdzimšana, ko Pasquale Bruni atkārtoti ievieš vīriešiem ar universālu mīlestības un dzīves vēstījumu. Kolekcijas sirds patiesi ir aizraušanās. Vīriešu sfēra ir saistīta ar uguns eleme..
3 760,00€
Bez nodokļa:3 107,44€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Accendimi 18 k baltā zelta ar baltiem dimantiem. Accendimi — ikoniskas līnijas atdzimšana, ko Pasquale Bruni atkārtoti ievieš vīriešiem ar universālu mīlestības un dzīves vēstījumu. Kolekcijas sirds patiesi ir aizraušanās. Vīriešu sfēra ir saistīta ar uguns elementu, enerģiju, k..
4 130,00€
Bez nodokļa:3 413,22€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Aleluiá no 18 k baltā zelta ar baltiem dimantiem. Aleluja ir oda skaistumam un mīlestībai. Lapas atspoguļo spārnus, kas dod sievietēm iespēju lidot uz pasaules brīnumiem, ceļojumā no jauna definējot visu viņas dievišķumu. Aleluiá kolekcijas lapas ir izveidotas un iestatītas pa v..
5 990,00€
Bez nodokļa:4 950,41€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Aleluiá no 18 k rozā zelta ar baltiem un šampanieša dimantiem. Aleluja ir oda skaistumam un mīlestībai. Lapas atspoguļo spārnus, kas dod sievietēm iespēju lidot uz pasaules brīnumiem, ceļojumā no jauna definējot visu viņas dievišķumu. Aleluiá kolekcijas lapas ir izstrādātas un iestatītas pa vien..
4 290,00€
Bez nodokļa:3 545,45€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Bouquet Lunaire no 18 k rozā zelta ar pelēkiem, baltiem, rozā mēnessakmens un baltiem dimantiem. Izcilāks un sarežģītāks Petit Joli paplašinājums ir parādīts Bouquet Lunaire ar adulāriju, ikonisko balto mēnessakmeni, kas atrodams dabā. Kolekcija ir dārgās juvelierizstrādājumos ieka..
3 150,00€
Bez nodokļa:2 603,31€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Giardini Segreti, mazs zieds no 18 k baltā zelta ar baltiem dimantiem. Ceļojums lapu metamorfozē, kas lido kā tauriņi mūsu dzīves slepenajā dārzā. Koki, kuru zari ir kā burvju rokas līkumaino lapu burvībā. Dārzi ir kā sievietes dvēsele, un tie ir paredzēti, lai tos atklātu un ap..
9 980,00€
Bez nodokļa:8 247,93€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Giardini Segreti mazs 18 k rozā zelta zieds ar baltiem un šampanieša dimantiem. Ceļojums lapu metamorfozē, kas lido kā tauriņi mūsu dzīves slepenajā dārzā. Koki, kuru zari ir kā burvju rokas līkumaino lapu burvībā. Dārzi ir kā sievietes dvēsele, un tie ir paredzēti, lai tos atk..
7 230,00€
Bez nodokļa:5 975,21€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Joli no 18 k rozā zelta ar tirkīza un baltā mēnessakmens dubultā, baltā un šampanieša dimantiem. Petit Joli ir ziedu sapnis uz jūsu ādas. Kolekcija ir paredzēta sievietēm, kuras vienmēr zied brīvā dvēselē. Šī kolekcija iemieso mūžīgo saikni starp dabu un sievieti. Ziedi, k..
1 750,00€
Bez nodokļa:1 446,28€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Joli no 18 k Rozā zelta ar Blue Moon (baltais ahāts un Lapis Lazuli dubultā), baltiem un šampanieša dimantiem. Petit Joli ir ziedu sapnis uz jūsu ādas. Kolekcija ir paredzēta sievietēm, kuras vienmēr zied brīvā dvēselē. Šī kolekcija iemieso mūžīgo saikni starp dabu un sieviet..
1 550,00€
Bez nodokļa:1 280,99€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Joli no 18 karātu rozā zelta ar zaļu ahātu, baltiem un šampanieša krāsas dimantiem Petit Joli ir ziedu sapnis uz Jūsu ādas. Kolekcija paredzēta sievietēm, kuras vienmēr zied brīvā dvēselē. Šī kolekcija iemieso mūžīgu saikni starp dabu un sievieti. Ziedi, kas mirdz debesu, kosmo..
1 550,00€
Bez nodokļa:1 280,99€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Je T'aime no 18 karātu Baltā Zelta ar Londonas Zilo Topāzu un and Dimantiem "Lapas apskāvienā mīlestība uzplaukst zieda veidolā" Eugenia Bruni Atzīšanās mīlestībā starp sievieti un dabu, gluži kā zieds, kas apskauj savu lapu un mīl sevi. Šoreiz zieds parādās visā savā veselumā, ar k..
2 590,00€
Bez nodokļa:2 140,50€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Garden no 18 karātu Baltā Zelta ar Dimantiem, Vidēja izmēra zieds Smalkā dārzā, starp brīnišķīgās dabas skaistumu, ar rokām atlasīti mazi tīra prieka noslēpumi. Baltā zelta dzeja iziet cauri briljantu gaismai, kā ziedu un to lapu deja, tikmēr baltā zelta aura izpaužas zied..
5 180,00€
Bez nodokļa:4 280,99€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Joli no 18 karātu Rozā Zelta ar Oniksu, Baltiem un Šampanieša krāsas Dimantiem Petit Joli ir ziedu sapnis uz Jūsu ādas. Kolekcija paredzēta sievietēm, kuras vienmēr zied brīvā dvēselē. Šī kolekcija iemieso mūžīgu saikni starp dabu un sievieti. Ziedi, kas mirdz debesu, kosmosa u..
1 550,00€
Bez nodokļa:1 280,99€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Joli no 18 karātu Rozā Zelta ar Baltu Ahātu, Baltiem un Šampanieša krāsas Dimantiem Petit Joli ir ziedu sapnis uz Jūsu ādas. Kolekcija paredzēta sievietēm, kuras vienmēr zied brīvā dvēselē. Šī kolekcija iemieso mūžīgu saikni starp dabu un sievieti. Ziedi, kas mirdz debesu, kosm..
1 350,00€
Bez nodokļa:1 115,70€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Sotuārs Pasquale Bruni Ton Joli Bouquet no 18 karātu Rozā Zelta ar Baltu un Zaļu Ahātu, Baltiem un Šampanieša krāsas Dimantiem "Laimi var atrast rozā zelta ziedā, dārgakmens raksturā, sievišķību - lapiņas maigajā gaismā, Ton Joli!" Jevgenija Bruni. Ton Joli saglabā taglio Bon Tone, smalko ekskluzīvu griezum..
6 380,00€
Bez nodokļa:5 272,73€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Mandala no 18K rozā zelta ar perlamutru un briljantiem Kaklarota Pasquale Bruni Mandala ir izgatavota no 18 kt rozā zelta, inkrustēta ar baltiem briljantiem, perlamutru. *Ar rokām darinātas Pasquale Bruni rotaslietas izgatavotas Itālijā ar amatnieciskām tehnikām, un katrs darbs ir p..
8 015,00€
Bez nodokļa:6 623,97€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Ghirlanda Cross no 18K baltā zelta ar nefrītu, briljantiem un topāzu Kaklarota Pasquale Bruni Ghirlanda Cross ir izgatavota no 18 kt baltā zelta, ar zaļu nefrītu, oranžu un zaļu topāzu un briljantiem. *Ar rokām darinātas Pasquale Bruni rotaslietas izgatavotas Itālijā ar amatnieciskā..
5 655,00€
Bez nodokļa:4 673,55€
Zīmols: PASQUALE BRUNI
Kaklarota Pasquale Bruni Petit Garden, Baltais zelts ar dimantiem, mazs zieds Smalkā dārzā, starp brīnišķīgās dabas skaistumu, ar rokām atlasīti mazi tīra prieka noslēpumi. Baltā zelta dzeja iziet cauri briljantu gaismai, kā ziedu un to lapu deja, tikmēr baltā zelta aura izpaužas ziedu tīrībā. Mīlestības u..
3 400,00€
Bez nodokļa:2 809,92€
Zīmols: BOUCHERON
Kaklarota Boucheron Animaux Chouette Pūcel 18kt Baltais Zelts Pārsteidzošā Boucheron Noctua La Chouette kaklarota no baltā zelta ar safīriem un ametistiem, 18K oksidēta (melnināta) zelta uzgaļi, kas prasmīgi nokomplektēti ar apaļiem dimantiem. Centrā ir burvīgs pūces raksts, kas smalki iestrādāts ar apa..
22 999,00€
Bez nodokļa:19 007,44€
Zīmols: BOUCHERON
Kaklarota Boucheron Serpent Boheme 18kt Dzeltenais Zelts Gandrīz 50 gadus pēc izdošanas Serpent Bohème kolekcija tika izgudrota no jauna, izmantojot krāsainus, caurspīdīgus un cietus dārgakmeņus. Šī garā kaklarota, kuru rotā lazurīts un papildināta ar zelta pērlītēm, iemieso Boucheron brīvo garu un dumpīgo s..
8 050,00€
Bez nodokļa:6 652,89€
Zīmols: BOUCHERON
Kaklarota Boucheron Quatre Blue Edition Tie maza, 18kt Dzeltenais, Baltais, Rozā Zelts un Zila Keramika Kā juvelierizstrādājumu aizdare, kas slīd pa grezno zelta ķēdīti, Quatre motīvs drosmīgi apvieno trīs kaklarotas vienā: garu kaklarotu, čokeri un kaklarotu-kaklasaiti. Pašreizējā kombinācija? Dzeltenā ze..
6 300,00€
Bez nodokļa:5 206,61€
Zīmols: BOUCHERON
Kaklarota Boucheron Quatre Classique Tie maza, 18kt Dzeltenais, Baltais, Rozā zelts Šī kaklarota var būt gandrīz jebkas: kaklarota-kaklasaite vai gara kaklarota atkarībā no tā, ko darāt ar tās universālo centrālo motīvu, kulonu-aizdari. Klasiskā versija un tā, kurai ir spilgta balta keramikas pavediena līn..
6 450,00€
Bez nodokļa:5 330,58€
Kaklarota Chaumet Hortensia ar briljantiem
-10 %
Zīmols: CHAUMET
Kaklarota Chaumet Hortensia 18 karātu Rozā Zelts, opāls, turmalīni, safīri, briljanti Kā veltījums ķeizarienei Žozefīnei, starojošai sievietei, kuru fascinēja ziedu skaistums un dārzu burvība, Hortensia kolekcija ienes krāsu pārpilnību un formas greznību gan rotaslietās, gan augstajā juvelierizstrādājumu m..
28 075,50€ 31 195,00€
Bez nodokļa:23 202,89€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Rozā Zelts un Briljanti Ikoniskā Belle Époque ķēde ar noņemamu krustiņu. Belle Époque rotaslietas atgādina 20. gadsimta 20. gadu filmu zvaigžņu stilu, šīs ikoniskās filmu veidotāju un mākslinieku mūzas, un ir paredzētas sievietēm, kuras saprot pavedināšanas mākslu un pievilcī..
4 790,00€
Bez nodokļa:3 958,68€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Baltais Zelts un Briljanti Ikoniskā Belle Époque ķēdīte ar noņemamu krustiņu. Belle Époque rotaslietas atgādina 20. gadsimta 20. gadu filmu zvaigžņu stilu, šīs ikoniskās filmu veidotāju un mākslinieku mūzas, un ir paredzētas sievietēm, kuras saprot pavedināšanas mākslu un pie..
7 290,00€
Bez nodokļa:6 024,79€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Baltais Zelts un Briljanti Ikoniskā Belle Époque ķēde ar noņemamu krustiņu. Belle Époque rotaslietas atgādina 20. gadsimta 20. gadu filmu zvaigžņu stilu, šīs ikoniskās filmu veidotāju un mākslinieku mūzas, un ir paredzētas sievietēm, kuras saprot pavedināšanas mākslu un pievi..
2 790,00€
Bez nodokļa:2 305,79€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Baltais Zelts, Briljanti un Rubīni Ikoniskā Belle Époque ķēdīte ar noņemamu krustiņu. Grafiskais elegantais dizains ir arī iedvesmots no kino pasaules: tā ir mainīga "baguette-cut" griezuma briljantu un rubīnu, smaragdu un safīru secība, radot vērtīgu tēlu. Dzīves mirkļi, kas..
6 290,00€
Bez nodokļa:5 198,35€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Rozā Zelts un Briljanti Ikoniskā Belle Époque ķēde ar noņemamu krustiņu. Belle Époque rotaslietas atgādina 20. gadsimta 20. gadu filmu zvaigžņu stilu, šīs ikoniskās filmu veidotāju un mākslinieku mūzas, un ir paredzētas sievietēm, kuras saprot pavedināšanas mākslu un pievilcī..
2 890,00€
Bez nodokļa:2 388,43€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Baltais Zelts, Briljanti un Safīri Ikoniskā Belle Époque ķēdīte ar noņemamu krustiņu. Grafiskais elegantais dizains ir arī iedvesmots no kino pasaules: tā ir mainīga "baguette-cut" griezuma briljantu un rubīnu, smaragdu un safīru secība, radot vērtīgu tēlu. Dzīves mirkļi, kas..
6 290,00€
Bez nodokļa:5 198,35€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Baltais Zelts un Briljanti Ikoniskā Belle Époque ķēde ar noņemamu krustiņu. Belle Époque rotaslietas atgādina 20. gadsimta 20. gadu filmu zvaigžņu stilu, šīs ikoniskās filmu veidotāju un mākslinieku mūzas, un ir paredzētas sievietēm, kuras saprot pavedināšanas mākslu un pievi..
4 790,00€
Bez nodokļa:3 958,68€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Reel Rozā Zelts un Briljanti Belle Époque Reel kolekcijas gars atspoguļo digitālajiem kanāliem radīto mūsdienu video dinamismu un spontanitāti. Kino un tēlotājmākslai, kas iedvesmojusi oriģinālo Belle Époque kolekciju, ir piešķirts mūsdienīgs digitāls veidols jaunajā Belle..
2 980,00€
Bez nodokļa:2 462,81€
Zīmols: DAMIANI
Kaklarota Damiani Belle Epoque Reel Rozā Zelts un Briljanti Belle Époque Reel kolekcijas gars atspoguļo digitālajiem kanāliem radīto mūsdienu video dinamismu un spontanitāti. Kino un tēlotājmākslai, kas iedvesmojusi oriģinālo Belle Époque kolekciju, ir piešķirts mūsdienīgs digitāls veidols jaunajā Belle..
3 890,00€
Bez nodokļa:3 214,88€
Rāda 48 no 84 (Kopā lapu - 2)