Shop
Your Cart

Excellent

Ceļojumu somas & aksesuāri

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek piedāvātas Chopard un S.T.Dupont ceļojumu somas, koferi un rokas bagāža, kas būs lielisks aksesuārs izbraucieniem ārpus pilsētas un lidojumiem. Izvēlieties sev iecienītāko ceļojuma somu un aksesuāru no pasaulslaveniem zīmoliem no mūsu kolekcijas.

Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Classic Clutch Zils Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Nozīmīgs ikdienas aks..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Classic Clutch Melns Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Nozīmīgs ikdienas ak..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: CHOPARD
Koferis Chopard Jacky Ickx Silver Čemodāns uz riteņiem Jacky Ickx Silver ar gumijas iešuvuma dizainu riepas protektora veidā. Viegls un ērts čemodāns, kas piemērots rokas bagāžai.Čemodāna ārējā kabata ir ērti atverama, un tās iekšpusē ir neliela kabata ar rāvējslēdzēju, kas piemērota lidostā nepieciešamo d..
1 150,00€
Bez nodokļa:950,41€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pases vāks S.T.Dupont Firehead Melns Īslas teļa ādas pases vāks ar melnu Firehead rakstu. Ar karšu slotiem un divām iebīdāmām kabatām, kas padara jūsu pasi viegli pieejamu. Visi Firehead kolekcijas produkti ir LWG sertificēti. - 5 karšu sloti, - 2 iebīdāmas kabatas. Artikuls: 161114 Pases vāks S.T.Dupont M..
275,00€
Bez nodokļa:227,27€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pases vāks S.T.Dupont Neo Capsule Melns Šis elegantais īstas teļa ādas pases vāks ir būtisks aksesuārs mūsdienu ceļotājam, tam ir karšu sloti un divas brīvas kabatas, lai jūsu pase būtu viegli pieejama. Visi Neo Capsule kolekcijas produkti ir sertificēti LeatherWorkingGroup. - 5 karšu nodalījumi - 2 brīvas ..
280,00€
Bez nodokļa:231,41€
Zīmols: S.T.DUPONT
Pases vāks S.T.Dupont Line D Melns Šis izsmalcinātais Line D pases vāks, kas ir nozīmīgs mūsdienu ceļotājam, ir izgatavots no ādas, lai nodrošinātu izcilu stilu un izturību. S.T. Dupont logotips un ar rokām šūta trīskrāsu svītra papildina šo eleganto, ceļojumiem piemēroto aksesuāru. Artikuls: 180012 Pases ..
240,00€
Bez nodokļa:198,35€
Rāda 6 no 6 (Kopā lapu - 1)