Shop
Your Cart

Excellent

Pilsētas somas

Mobius Luxury tiešsaistes veikals piedāvā pilsētas somas, kas kļūs par vērtīgu palīgu ikdienas steigā, pateicoties iekšējiem ērtiem papildu nodalījumiem. Izvēlieties iecienītāku pilsētas somu no mūsu plašas kolekcijas.

Zīmols: S.T.DUPONT
Mugursoma S.T.Dupont Neo capsule Melna teļa āda Šai melnajai pilngraudu teļa ādas mugursomai ir vairāki noderīgi iekšējie nodalījumi, viens nodalījums paredzēts jūsu klēpjdatoram. Tam ir arī kabata priekšpusē, lai jūs varētu paņemt līdzi visu nepieciešamo nedēļas nogales atpūtai vai dienai pilsētā. Visiem ..
1 190,00€
Bez nodokļa:983,47€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu soma S.T.Dupont Neo capsule ar Pallādija apdari Ideāls aksesuārs mūsdienu vīriešiem. Šo pilngraudu teļa ādas somu varat paņemt līdzi jebkur. Tā augstas kvalitātes graudainā āda, grafiskās līnijas un noņemamā siksna padara to gan praktisku, gan elegantu. Visas metāla daļas ar pallādija apdari. Vis..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: S.T.DUPONT
Dokumentu soma S.T.Dupont Neo capsule ar Pallādija apdari maza izmēra Maza un praktiska, ar daudziem nodalījumiem un noņemamu siksniņu, graudainā teļa ādas soma piešķir vīrišķīgajam tēlam nobeiguma pieskārienu. Visas metāla daļas ar pallādija apdari. Visiem Néo Capsule kolekcijas produktiem ir LWG sertifik..
690,00€
Bez nodokļa:570,25€
Zīmols: S.T.DUPONT
Mugursoma S.T.Dupont Dandy Melna Izgatavota no gludas un krokodila printa ādas, šī mugursoma ir stilīga un funkcionāla. Ar divām regulējamām plecu siksnām, ārējo kabatu un lielu iekšējo nodalījumu - ar klēpjdatora kabatu, tas ir ideāls ceļojumu sabiedrotais vīriešiem. Artikuls: 181064 Mugursoma S.T.Dupont ..
1 050,00€
Bez nodokļa:867,77€
Zīmols: S.T.DUPONT
Mugursoma S.T.Dupont Dandy Brūna Izgatavota no gludas un krokodila printa ādas, šī mugursoma ir stilīga un funkcionāla. Ar divām regulējamām plecu siksnām, ārējo kabatu un lielu iekšējo nodalījumu klēpjdatoram, tas ir ideāls ceļojumu sabiedrotais vīriešiem. Artikuls: 181164 Mugursoma S.T.Dupont Krāsa: Brūn..
1 050,00€
Bez nodokļa:867,77€
Zīmols: S.T.DUPONT
Plecu soma S.T.Dupont Firehead Sling, Melna Eleganta, taču neformāla, šī ādas plecu soma, ar reljefa printu, godina alķīmisko uguns simbolu. Ergonomisks un kompakts, tas ir ideāli piemērots tiem, kas meklē brīvību un elastību savos ceļojumos. Visa Firehead kolekcijā izmantotā āda ir Leather Working Group ser..
890,00€
Bez nodokļa:735,54€
Zīmols: S.T.DUPONT
Plecu soma S.T.Dupont Firehead, Melna Šī plecu soma ir stilīgs papildinājums jūsu ikdienas piedzīvojumiem. Uz ādas ir iespiesta ugunīga galva, veltījums alķīmiskajam uguns simbolam. Šo somu varat paņemt līdzi jebkur, pateicoties regulējamai siksnai un diviem iekšējiem nodalījumiem visām jūsu personīgajām ma..
850,00€
Bez nodokļa:702,48€
Zīmols: S.T.DUPONT
Plecu soma S.T.Dupont Neo Capsule Melnā Melna pilngraudu teļa ādas soma. Funkcijas: 1 kabata 1 cigāru griezēja kabata 1 šķiltavu kabata 1 pildspalvas kabata 1 atslēgu turētājs 3 karšu sloti. Artikuls: 141003 Soma S.T.Dupont Materiāls: teļa āda Izmērs: 250 x 205 x 75 mm Svars: 680 g..
1 000,00€
Bez nodokļa:826,45€
Zīmols: S.T.DUPONT
Messenger Soma S.T.Dupont Neo Capsule, Melna/ Zila graudaina āda Šī messenger soma ir ideāls sabiedrotais pilsētā ar savu pārliecinošo stilu, kas iet kopā ar visu, pateicoties tās tumši zilai un melnai pilngraudu ādas un pallādija apdarei. Ar plašu iekšējo nodalījumu ar kabatu jūsu klēpjdatoram, regulējamu p..
990,00€
Bez nodokļa:818,18€
Zīmols: S.T.DUPONT
Messenger Soma S.T.Dupont Neo Capsule, Melna/ Haki graudaina āda Šī messenger soma ir ideāls sabiedrotais pilsētā ar savu pārliecinošo stilu, kas iet kopā ar visu, pateicoties tās melnai un hakija krāsas pilngraudu ādas un pallādija apdarei. Ar plašu iekšējo nodalījumu ar kabatu jūsu klēpjdatoram, regulējamu..
990,00€
Bez nodokļa:818,18€
Zīmols: S.T.DUPONT
Messenger Soma S.T.Dupont Neo Capsule, Melna graudaina āda Šī messenger soma ir ideāls pavadonis pilsētā. Tās pašpārliecinātais stils piestāv visam, pateicoties graudainai ādai un pallādija apdarei. Dēļ ietilpīga iekšēja nodalījuma ar kabatu klēpjdatoram, regulējamu plecu siksnu un daudziem iekšējiem nodalīj..
990,00€
Bez nodokļa:818,18€
Rāda 11 no 11 (Kopā lapu - 1)