Shop
Your Cart

Excellent

Ādas izstrādājumi

Ādas izstrādājumi

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek prezentēti Chopard un S.T.Dupont ekskluzīvi ādas izstrādājumi - maki, biznesa un fashion somas, jostas un dažādi aksesuāri - augstas kvalitātes preces izsmalcinātam, elegantam stilam mūsdienīgam vīrietim un sievietei. Izvēlieties iecienītākus ādas izstrādājumus no mūsu plašas kolekcijas.

Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Diamond Melna Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Ādas soma Diamond zstaro eleganci ar..
2 360,00€
Bez nodokļa:1 950,41€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Diamond Mini Kamieļkrāsa Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Izgatavota no kamieļkrāsa..
1 860,00€
Bez nodokļa:1 537,19€
Zīmols: CHOPARD
Soma Mini Bucket Chopard Gem Melna Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Mini luksusa soma Gem meln..
1 530,00€
Bez nodokļa:1 264,46€
Zīmols: CHOPARD
Soma Mini Bucket Chopard Gem Bordo Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Mini luksusa soma Gem no bor..
1 600,00€
Bez nodokļa:1 322,31€
Zīmols: CHOPARD
Soma Mini Bucket Chopard Gem Krēmīgi-Balta Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Mini luksusa soma Ge..
1 600,00€
Bez nodokļa:1 322,31€
Zīmols: CHOPARD
Mini Soma Chopard Happy Hearts, Limitēts izlaidums, Sarkana Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Šī ..
2 060,00€
Bez nodokļa:1 702,48€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Happy Hearts Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Šī soma ar melniem ādas rokturiem no ..
1 200,00€
Bez nodokļa:991,74€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Melna Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Elegantā un krāšņā Ice Cube Luxury ..
1 950,00€
Bez nodokļa:1 611,57€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Mini Chain Krēmīgi - Balta Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Miniatūra ādas..
1 410,00€
Bez nodokļa:1 165,29€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Bēša Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Elegantā un krāšņā Ice Cube Luxury..
1 950,00€
Bez nodokļa:1 611,57€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Krēmīgi - Balta Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Elegantā un krāšņā Ice Cu..
1 950,00€
Bez nodokļa:1 611,57€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Tokyo Cipria ar "caviare" printu Soma Tokyo sniedz nosvērtas elegances sajūtu. Rozā zelta furnitūra pasvītro ādas izcilo kvalitāti. Ņemot vērā izvēlēto ģērbšanās stilu, šo somiņu, miesas-rozā krāsā ar "caviare" printu, varēsiet nēsāt ar spīdīgu, metāla ķēdīti vai ādas siksniņu. Somai ir div..
1 070,00€
Bez nodokļa:884,30€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Quilted Ice Cube soma ar garu ķēdīti ir acumirklī atpazīstama, pateicoties savai taisnstūra formai un izceļas ar ļoti lakonisku dizainu. Eleganta soma, kas izgatavota no bordo krāsas, cauršūtas teļa ādas, ar elementiem, pārklātiem ar rozā zeltu, ir piemērota gan svinīgiem pasākumiem, ..
2 480,00€
Bez nodokļa:2 049,59€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Happy Hearts Pink Caviar Calfskin Cēlsirdīga, gluži kā pati Chopard Māja, Happy Hearts soma, no rozā teļa ādas ar “caviare” printu, apvieno augstas kvalitātes materiālus un amatnieku roku darbu, izmantojot tradicionālās amatniecības tehnikas. Pateicoties rozā zelta toņa furnitūras elementiem, ..
2 040,00€
Bez nodokļa:1 685,95€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Mini Chain Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām aksesuāros. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Miniatūras Ice Cube somas n..
1 410,00€
Bez nodokļa:1 165,29€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Mini Chain Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām aksesuāros. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Miniatūras Ice Cube somas n..
1 410,00€
Bez nodokļa:1 165,29€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Happy Hearts, Gaiši zila Eleganta un vienlaikus praktiska Happy Hearts plecu soma, no gaiši zilas teļa ādas, ļauj turēt visu nepieciešamo pie rokas, neierobežojot kustības. Gara, tieva ķēdīte un spīdīga sirds formas monogrammas aizdare uzsver sievišķību un mūsdienīgumu. Mirdzoša kolekcija ar i..
1 540,00€
Bez nodokļa:1 272,73€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Happy Hearts, Fuksijas krāsā Eleganta un vienlaikus praktiska Happy Hearts plecu soma, no fuksijas krāsas teļa ādas, ļauj turēt visu nepieciešamo pie rokas, neierobežojot kustības. Gara, tieva ķēdīte un spīdīga sirds formas monogrammas aizdare uzsver sievišķību un mūsdienīgumu. Mirdzoša kolekc..
1 630,00€
Bez nodokļa:1 347,11€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Happy Sport Camera Bag, Tumši zila Ērta un vienlaikus grezni sportiska Happy Sport soma no tumši zilas rievotas teļādas apvieno apjomu ar kompakto izmēru. Tajā ietilps visi nepieciešamie sīkumi, ko Jūs nēsājat līdzi ikdienā. Antīkā zelta krāsas furnitūras izskatu akcentē iespaidīgā Chopard mon..
1 150,00€
Bez nodokļa:950,41€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Happy Hearts Mini Chain, Melna Mirdzoša kolekcija, ar izsmalcinātu zelta sirdi, elegantam izskatam. Mazā Happy Hearts soma no melnas, stepētas teļādas ir sievišķības un šarma iemiesojums. Rāvējslēdzēja aizdare, ko rotā Chopard talismana sirds no rozā zelta krāsas tērauda, piešķir romantisku..
1 320,00€
Bez nodokļa:1 090,91€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Mini Chain, Melna reljefa teļa āda Ice Cube mini somas absolūtā elegance slēpjas tās līniju tīrībā un dekoratīvo elementu vienkāršībā. Izgatavota no melnas teļa ādas ar ikonisko Ice Cube motīva reljefu, tā demonstrē nevainojamu linearitāti, ko pastiprina maza kvadrātveida aizdare, ko ..
1 410,00€
Bez nodokļa:1 165,29€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Mini Chain Sarkana Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Miniatūras Ice Cube somas nevainojamā elegance ir..
1 360,00€
Bez nodokļa:1 123,97€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Nude stepēta teļa āda Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta savu rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotie greznie izstrādājumi ir izgatavoti no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, kas demonstrē izcilu kvalitāti. Ice Cube mini somas galējā elegan..
1 610,00€
Bez nodokļa:1 330,58€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Melna Graudaina Teļa Āda Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta savu rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotie greznie izstrādājumi ir izgatavoti no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, kas demonstrē izcilu kvalitāti. Ice Cube soma ar ķēdīti, nepār..
2 110,00€
Bez nodokļa:1 743,80€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Mini, Melns Šis nelielais maks, kas ērti ieguļas jūsu plaukstā vai atrod vietu jūsu somiņā, izstaro stilu un gaumi. Siltais rozā zelta toņa metāls, apzīmogots ar Chopard logotipu, pievilcīgi kontrastē ar melno teļādu. Kompakts, elegants un praktisks. Artikuls: 95015-0552 Maki Chopard Kr..
325,00€
Bez nodokļa:268,60€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Mini, Bordo Šis nelielais maks, kas ērti ieguļas jūsu plaukstā vai atrod vietu jūsu somiņā, izstaro stilu un gaumi. Siltais rozā zelta toņa metāls, apzīmogots ar Chopard logotipu, pievilcīgi kontrastē ar bordo teļādu. Kompakts, elegants un praktisks. Artikuls: 95015-0556 Maki Chopard Kr..
325,00€
Bez nodokļa:268,60€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Classic Clutch Zils Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Nozīmīgs ikdienas aks..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Ice Cube Classic Clutch Melns Chopard amatnieki — sava amata meistari — velta rūpīgu uzmanību La Maison Chopard aksesuāru radīšanai. Viņu ražotās greznās preces ir izgatavotas no mūžīgiem, mūsdienīgiem materiāliem, atspoguļojot zīmola kodus un atklājot izcilu kvalitāti. Nozīmīgs ikdienas ak..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: CHOPARD
Josta Chopard Classic Satriecošs josta, kurā ir apvienotas divas rozā zelta krāsas metāla sniedes ar burtu C, Chopard emblemātisko iniciāli. Īpaši eleganta, 2 cm plata, bordo teļādas regulējama josta graciozi izcels vidukli. Artikuls: 95009-0275 Jostas Chopard Materiāls: Sprādze ar rozā zelta krāsas pārklāj..
385,00€
Bez nodokļa:318,18€
Zīmols: CHOPARD
Josta Chopard Classic Satriecošs josta, kurā ir apvienotas divas rozā zelta krāsas metāla sniedes ar burtu C, Chopard emblemātisko iniciāli. Īpaši eleganta, 2 cm plata, melnas teļādas regulējama josta graciozi izcels vidukli. Artikuls: 95009-0271 Jostas Chopard Materiāls: Sprādze ar rozā zelta krāsas pārklā..
385,00€
Bez nodokļa:318,18€
Zīmols: CHOPARD
Josta Chopard Racing Grezna divpusēja josta Racing, prasmīgi izgatavota no gludas melnas un brūnas ādas, ideāli piestāvēs dinamiskam cilvēkam, kurš dod priekšroku ekskluzīviem aksesuāriem. Iedvesmojoties no adrenalīna pilnās Racing kolekcijas, tumsnējai palādija apdares sprādzei ir unikāls Dunlop riepu prote..
595,00€
Bez nodokļa:491,74€
Zīmols: CHOPARD
Josta Chopard Classic Melna Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šai satriecošaj jostai ir ikoniskais "C", kas vārdu "Chopard" s..
403,00€
Bez nodokļa:333,06€
Zīmols: CHOPARD
Josta Chopard Classic Camel Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šai satriecošaj jostai ir ikoniskais "C", kas vārdu "Chopard" s..
403,00€
Bez nodokļa:333,06€
Zīmols: CHOPARD
Josta Chopard Classic Camel Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem. Šai satriecošaj jostai ir ikoniskais "C", kas vārdu "Chopard" s..
395,00€
Bez nodokļa:326,45€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Bordo Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Kompakts un smalks, šis ādas karšu maci..
180,00€
Bez nodokļa:148,76€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Zils Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Kompakts un elegants, Classic karšu maks..
189,00€
Bez nodokļa:156,20€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Classic Brūns Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Kompakts un elegants, Classic karšu mak..
189,00€
Bez nodokļa:156,20€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico, Zils Veidojot Chopard aksesuārus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un rūpīgu uzmanību detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko kredo. Ar šo kompakto vizītkaršu turētāju ..
156,00€
Bez nodokļa:128,93€
Zīmols: CHOPARD
Karšu maks Chopard Il Classico Zils Ar šo eleganto un kompakto karšu maku, kas lieliski iekļaujas kabatā, Jūs varat parādīt savu eleganci, lai kur Jūs dotos. Šī karšu maka zilā teļa āda ar apdruku iemieso klasiskā stila kvintesenci. Artikuls: 95012-0256 Karšu maki Chopard Krāsa: Zils Materiāls: Teļa ..
156,00€
Bez nodokļa:128,93€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Medium Kamieļa krāsa Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Klasiska..
441,00€
Bez nodokļa:364,46€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Kamieļu krāsā ar ravējslēdzēju  Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Šis e..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Medium Melns Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Klasiskais maciņ..
441,00€
Bez nodokļa:364,46€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Bordo krāsa ar ravējslēdzēju Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Šis ele..
790,00€
Bez nodokļa:652,89€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Medium Bordo Veidojot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem izcilas kvalitātes materiāliem, kas iemieso zīmola estētisko ticību. Klasiskais maciņ..
441,00€
Bez nodokļa:364,46€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Continental, Piparmētru zaļa Radot Chopard izstrādājumus, amatnieki demonstrē tradicionālo amatu meistarību un pievērš rūpīgu uzmanību aksesuāru detaļām. Viņu greznie darbi ir izgatavoti no klasiskiem, mūžīgiem, izcilas kvalitātes materiāliem. Šim pagarinātas formas makam ir nevainojamas līnija..
470,00€
Bez nodokļa:388,43€
Zīmols: CHOPARD
Soma Chopard Classic ar Rāvējslēdzi, Zila Classic somai no zilas teļa ādās ir lakonisks dizains un mūžīga elegance. Soma ar rāvējslēdzēju ir plaši atverama, lai atvieglotu tās lietošanu. Lieliski piemērota planšetdatoram, datoram vai svarīgiem dokumentiem. To var nēsāt rokā vai, pateicoties īpaši plānajam fo..
635,00€
Bez nodokļa:524,79€
Zīmols: CHOPARD
Maks Chopard Classic Racing Dark Grey Smooth Leather Maks Racing Medium, kuru prasmīgi izstrādāja Chopard meistari no augstas kvalitātes pelēkās teļādas, ir klasiskās elegances mūsdienu interpretācijas modelis. Spīdīga gluda āda kontrastē ar apdari, kas līdzinās automašīnas riepas protektora zīmējumam un p..
510,00€
Bez nodokļa:421,49€
Zīmols: CHOPARD
Dokumentu soma Chopard Classic with Palladium finish Neliela dokumentu soma Classic ir izgatavota no greznas melnas teļādas, kuras skaistumu pastiprina metāliskās detaļas ar matēta pallādija pārklājumu. Šis universālais aksesuārs apvieno smalkas minimālisma dizaina līnijas ar gludu furnitūru un eleganti pa..
1 530,00€
Bez nodokļa:1 264,46€
Rāda 48 no 150 (Kopā lapu - 4)