Shop
Your Cart

Excellent

Vizītkaršu maciņi

Mobius Luxury tiešsaistes veikalā tiek piedāvāti sieviešu un vīriešu ādas vizītkaršu maciņi. Vizītkaršu maciņi no pazīstama pasaules zīmola, ar ietilpīgu nodalījumu kartēm, vizītkartēm un banknotēm kļūs par neaizstājamu palīgu ikdienas dzīvē. Izvēlieties vizītkaršu maciņu no ādas no mūsu kolekcijas.

Zīmols: MONTBLANC
Karšu maks Montblanc Meisterstück Melns Meisterstück karšu turētājs ar trim karšu nodalījumiem ir izgatavots no jaunas dziļi spīdīgas melnas ādas. Tā jaunais tīri ģeometriskais dizains uzlabo funkcionalitātes būtību ar vairāku karšu slotiem. Būtisks aksesuārs, kas iekļaujas lielākajā daļā kabatu. Āda pi..
195,00€
Bez nodokļa:161,16€
Zīmols: MONTBLANC
Karšu maks ar rāvējslēdzi Montblanc Meisterstück Melns Meisterstück karšu turētājs ar astoņiem karšu nodalījumiem ir izgatavots no jaunas dziļi spīdīgas melnas ādas. Tā jaunais tīri ģeometriskais dizains uzlabo funkcionalitātes būtību ar vairākām karšu slotiem, kabatām čekiem un rāvējslēdzēju monētu kabati..
300,00€
Bez nodokļa:247,93€
Zīmols: MONTBLANC
Karšu maks Montblanc Meisterstück Melns Āda ir unikāls materiāls, kas prasa vislielāko uzmanību detaļām, un katra Montblanc produkta izveide ir pilnībā atkarīga no mūsu speciālistu prasmēm un pieredzes. Pilnībā izprotot ādas pieskārienu, kā tā tiek piegriezta, kur un kā var salikt atsevišķas detaļas, viņi ..
215,00€
Bez nodokļa:177,69€
Zīmols: MONTBLANC
Karšu maks Montblanc MST Selection Soft Melns Kompakts un stilīgs, šis mīkstais karšu turētājs ir veidots tā, lai viegli ietilptu kabatās un somās. Tam paredzētajos nodalījumos var uzglabāt sešas kredītkartes, savukārt atvērtā kabata ļauj droši uzglabāt mazās mantas. Izgatavota no mīkstas ādas, Monblanc em..
215,00€
Bez nodokļa:177,69€
Rāda 4 no 4 (Kopā lapu - 1)